A Thompson Coburn Wallace elindítja a podcast sorozatot a népszerű sportügyvédekkel

, Bob Wallace -val, a Thompson Coburn Sports Law Group elnökével, podcastot indított a sportjogra és a vállalati kérdésekre összpontosítva. Miután a zümmögő célja, hogy „okos, bizonyító vitákat kínáljon a sport vagy a sport hatásait érintő kérdésekről”, a cég szerint.

Bob Wallace

“Reméljük, hogy a pontszámon túlmutató témákról és kérdésekről, a győzteseken és a veszteseken túl, azon túl, akiket felvesznek és kirúgnak” – mondta Wallace. “Beszélni akarok a How’s, a Why’s, a When’s és az Eshes -ről.”

Hogyan lehet hallgatni: Miután a zümmögő elérhető az iTunes -on és a Stitcher -en. Ha új epizódok közzétételekor e -mailes frissítéseket kapnak, olvassa el az előfizetési központot (), és iratkozzon fel a „Sport Law” frissítésekre. Az egyes epizódok hangját a weboldalunkon is közzéteszik.

Bob első két epizódjában beszélt a korábbi ügyvédekkel, akik ma a nagyobb sportszervezetek vezetõi.

Josh Whitman, az Illinoisi Egyetem atlétikai igazgatója arról beszélt, hogy miért szerzett jogi diplomát az NFL szakmája után, és miért olyan erős forrás, hogy a Power Five Egyetem atlétikai igazgatójaként támaszkodjon.

Mike Tannenbaum, a Miami Dolphins labdarúgó-műveleteinek ügyvezető alelnöke visszatekintett az ő idejére, a Hírességek Hallának edzője, Bill Parcells alatt, és beszélt a konszenzusos döntéshozatal módszeréről az NFL front irodájában.

Wallace, aki sokkal több mint 35 évet töltött a nemzeti sport- és vállalati arénákban, azt mondta, hogy inspirálta a podcast elindítását, miután visszatért az összes fantasztikus emberre, akivel a sportvilágban találkozott.

“Olyan sok okos, érdekes, átgondolt ember vesz részt a Pro Sports és a College Atlétikában” – mondta. “Ha velük beszélgettek, általában azt gondoltam magamnak:” Bárcsak megoszthatnám ezt a beszélgetést más emberekkel! “Ez a podcast a hangjelző után az én kísérletem.”

Whitman beszéli a kollégiumi atlétikát

A cég kivonatot kínálott Wallace első podcastjáról Josh Whitmannel, az Illinoisi Egyetem atlétikai igazgatójával.

Whitman -t az Illinoisi Egyetem 2016 -ban bérelte fel. Boldog U -alum és futballista, és mind pénzügyi, mind jogi diplomával rendelkezik Illinoisban. Jogot gyakorolt a DC -ben, Michael Kanne bírónak a 7. körzeti fellebbviteli bíróságon hivatalba lépett, és profi labdarúgást játszott. Kollégiumi atlétikai adminisztrációs szakmáját Illinois-ban is elindította, mielőtt a Wisconsin-La Crosse Egyetemre és végül a Washington Egyetemre lépett volna a St. Louis-ban, mielőtt visszatért Alma Materbe.

Néhány kiemelés Bob Wallace Whitmannal folytatott vitájából:

Arról, hogy miért szerzett jogi diplomát az NFL szakmája után, és miért erős forrás az atlétikai rendezőként:

„Abban az időben a törvény csak egyre inkább gyakoribbá vált a főiskolai atlétikai igazgatók körében. Számomra úgy tűnt, hogy a vállalat fejlődésével a bonyolultság növekedésével, ahogy a kockázat nagymértékben növekszik, hogy ha ez a készség kiszolgálja valakit, aki jól ült ebben a székben, és örültem, hogy igazam volt. ”

Az 1. osztályos iskolák és a 3. osztályú iskolák közötti hasonlóságokról:

„Akár az UW La Crosse, a Wash U vagy az Illinoisi Egyetemről beszél, nem számít, milyen sok ember felvidítja őket, amikor a lámpák világítanak. Még mindig 18-22 évesek. Megtanulják, hogyan kell felnőtteknek lenni. A családi kérdéseket kezelik. Csak arra törekszenek, hogy megismerjék magukat, és minden nap jó döntéseket hozzanak, és abban a helyzetben vannak, hogy sikeresek legyenek, amikor a főiskolai ideje véget ért. ”

Az illinoisi atlétikai program elképzeléséről:

„Azt akarom, hogy az ország egész területén működő atlétikai program legyen egy olyan hely számára, amely képes atlétikai, tudományos és személyes kiválóságot folytatni egyenlő darabokban Urawa Red Diamonds Mez az összes hallgatói sportoló számára. Úgy gondolom, hogy küldetési nyilatkozatunk azt mondja a legjobban: egyesítse, fejlessze, inspirálja, elérje. ”

A teljes interjú itt található:

Tannenbaum a professzionális atlétikáról beszél

A cég kivonatot kínálott Wallace második podcastjáról Mike Fluminense Mez Tannenbaummal, a Miami Dolphins labdarúgó -műveleteinek ügyvezető alelnökével.

A New Orleans Saints, a Cleveland Browns és a New York Jets -szel folytatott 20 éves Szenegáli labdarúgó-válogatott Mez NFL -tapasztalat során Tannenbaum a jelenlegi NFL -korszak néhány edzői óriása mellett dolgozott. Mivel 2014 -ben csatlakozik a Miami Dolphins -hez, és 2015 -ben a labdarúgó -műveletek alelnökévé vált, a Tannenbaum nagyra becsült vezérigazgatót és ugyanolyan nagyra becsült vezetőedzőt vett fel. 2016 -ban a delfinek 10 és 6 -án mentek, és nyolc év alatt először indították el a rájátszást.

Tannenbaum a Tulane Law School diplomája és a Sport Ügyvédek Szövetségének igazgatótanácsának tagja.

Néhány kiemelés a Wallace Tannenbaummal folytatott beszélgetéséről:

Milyen volt, mint a Hírességek Hallának edzőjével dolgozni, Bill Parcells:

– Csak hogy körülötte legyeknull

Leave a Reply

Your email address will not be published.