Hogan Lovells képviseli Rob Waltont az NFL Denver Broncos

megszerzésében. A Denver Broncos megszerzéséhez a Pat Bowlen Trust -tól.

A Hogan Lovells Deal csapatot Matt Eisler, a cég globális sportcsoportjának vezetője, és Russell Hedman vezette, mindkettő a cég Denver irodájában található.

A Hogan Lovellsnél Eisler és Hedman mérföldkőnek számító ügyleteket hajtottak végre a sporttágazatban a cégnél, ideértve az Egyesült Államok sporttörténetében a két legnagyobb értékű tranzakciót – nevezetesen ezt a Denver Broncos tranzakciót és az NBA Brooklyn Nets 2019 -es értékesítését.

Matt Eisler

A cég nagyra becsült vállalati Fluminense Mez és pénzügyi gyakorlatának vezető tagjaként az Eisler a sport-, szórakoztató és technológiai ágazatok összetett vállalati tranzakcióira összpontosít. Ismert a népszerű gyakorlatáról, amelyben nyert eredményeket szerez a határokon átnyúló tevékenységek, a szakmai sportcsapat és a helyszín felvásárlások, a bajnoki irányítási és megfelelési kérdések, a jogok és a szponzorálási megállapodások, valamint a közös vállalkozások, valamint a taktikai finanszírozási és finanszírozási kérdések elnevezése.

Az ügyfelek részesülnek az EISLER kitűnő tapasztalataiból, amelyek a sport és a szórakozás számos legjelentősebb tranzakciójával foglalkoznak. Eredményei között szerepel az NBA Brooklyn Nets értékesítése, amelyet a Wall Street Journal úgy alakított ki, mint „a legmagasabb ár az Egyesült Államok szakmai sport -franchise -jáért”, és SS Lazio Mez az Oracle megszerezte a San Francisco Giants Park nevű elnevezési jogát, amelyet ma Oracle Park néven ismert. Vezette azt a csapatot is, amely a Roku, Inc.-t ajánlotta a Quibi díjnyertes programozásának kizárólagos tartalmi jogok megszerzéséről, és a platformot az Egyesült Államok egyik legjelentősebb streaming szolgáltatásaként bővítette, és 2020-ban becslések szerint 61,8 millió embert ér el.

Az Eisler megbízható partnere a sport, a szórakozás és a technológia változatos globális ügyfélkörében, ideértve például az Arctos Capital Partners, az Oracle, a Brooklyn Sports and Entertainment, a Blue Pool Capital, a J Tsai Sports, Optum, Roku, valamint a Onxim Sports and Entertainment.

Az ipar élvonalában működő Eisler rendszeres előadó, író és SSC Napoli Mez kommentátor a sport- és szórakoztató társasággal kapcsolatos jelenlegi jogi kérdésekről, a Hackney kiadványokban számos alkalommal.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.