A Nevada Atlétikai Bizottság minimalizálja a Diaz büntetést; Késleltetés Silva újrahallgatás februárig

További frissítés 2016. január 12-én-Diaz és a NAC olyan megállapodási megállapodást kötöttek, amelyet a tárgyaláson egyhangúlag jóváhagytak. Felfüggesztését 5 évről 18 hónapra minimalizálták. A bírságot 166 462 dollárról 100 000 dollárra minimalizálták. Diaz -t arra utasították, hogy adja meg a NAC három tiszta vizeletvizsgálatának eredményeit, mielőtt a következő verseny Nevada -ban. Ha Nevada nem lesz a következő csapata helyszíne, akkor ezt az utolsó követelményt nem kell teljesíteni.

Itt található a Diaz/NAC rendezési megállapodás (H/T Steve Marrocco) teljes példánya – Nick Diaz NAC település. A kritikus pontok a következők

– A felfüggesztés minimalizálva 5 évről 18 hónapra

– A bírság minimalizálva 166 000 dollárról 100 ezerre

– Diaz -nak meg kell adnia a NAC 3 tiszta vizeletvizsgálatát, mielőtt megemlítik őt. Ezek a versenyen és a versenyen tiltott anyagok tesztelését fogják (azaz marihuána)

– Ha Diaz Nevada -n kívüli jogosultságon harcol, akkor nem kell betartania a vizeletvizsgálat követelményét

– Mindkét fél a saját jogi díjait viseli

Leeds United Mez Bírság, amelyet 2016 decemberéig fizetni kell

– Ha Diaz megsérti a megállapodást, visszatér az eredeti büntetéshez

– Diaz feladja az ideálját arra, hogy beperelje / bírósági felülvizsgálatot kérjen a NAC korábbi intézkedéseiről

Frissítse 2016. január 12-én-A Nevada Atlétikai Bizottság áthelyezte a Wanderlei Silva újbóli meghallgatását, Athletic Bilbao Mez még egyszer, februárig. Ezt Silva tanácsadója határozott kifogásai miatt tették meg, miszerint a késések megsértik a megfelelő eljárás jogait. Marnell biztos elmagyarázta, hogy a további késés azért van, mert nem kényelmesebbé válik egy látszólag megállapodott jogalap.

____________________________________

A Nevada Atlétikai Bizottságának ezen a heti Nevada Atlétikai Bizottságának legfontosabb napirendjei a Wanderlei Silva és Nick Diaz.

Miután élethosszig tartotta a Nevada Állami Atlétikai Bizottságból származó kábítószer -tesztelőt, „önkényes és szeszélyes” Wanderlei Silva újjáélesztése, ha a NAC ezen a héten a NAC napirendje.

A meghallgatás nem arra összpontosít, hogy a NAC -e jogosult -e Silva (aki akkoriban engedély nélküli) versenyképességét kérni, inkább arra összpontosít, hogy kizárólag arra összpontosít, hogy mi a tisztességes büntetés ilyen jogsértés miatt. Nyilvánvalóan folyamatban van egy további fellebbezés arról, hogy az NSAC élvezte -e a joghatóságot a teszt kérésére, de a feltevésük alapján az NAC meghatározza a büntetések hangját, amely várható a teszt elkerülésére.

Figyelemre méltó, hogy a NAC javasolta a „kemény dopping” büntetéseket (amelyek nem voltak hatályban a Silva tesztelésének elkerülése idején) 48 hónapos tilalmat kérnek az első idők elkerülési megsértésére.

Diaz viszont nyilvánvalóan megállapodást kötött a NAC -val, és egyfajta ajánlattételi ajánlatot fognak szembesülni, ahol az ötéves tilalmát minimalizálják, és Diaz cserébe feltehetően elfogadja az új büntetést cserébe, hogy feladja jogait a bírósági felülvizsgálatról, ahol a jelenlegi 5 éves tilalom valószínűleg hasonló bírósági megjegyzéseket kap, mint a Silva élettartama.

Frissítem ezt a bejegyzést, miután a NAC bejelenti új büntetéseiket ezeknek a harcosoknak.

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Teljes Nate Diaz, Jon Jones és Brock Lesnar rendezési megállapodások, 2016. november 17 -én
Nate Diaz jogi stratégiája? Játsszon nagyszerűen Holland labdarúgó-válogatott Mez a 2016. október 13 -án, 2 megjegyzéssel
Üdvözöljük VICE olvasók – józan pillantás a Nick Diaz Sagasept 2015. november 15 -én. “Nevada harci sportjog”

Leave a Reply

Your email address will not be published.