Marathon kúpos tippek kedden

Helló! Egy 5K, 10K, valamint félmaraton után ezen a hétvégén a pihenőnap rendben volt. Tehát csak tegnap tettem, hogy rövid sétát Francia labdarúgó-válogatott Mez tettem, hogy megakadályozzam, hogy a lábaim szorosan megszorítsák. Még azt is felfedeztem, hogy ez a sétáló tartózkodás segítsen nekem …

Legújabb videóim

Maratoni edzés 4. napja
Marathon Training Journal 4. nap

További videók

0 másodperc 1 perc, 21 másodperc

Következö
Maratoni edzés 5. nap
04:34

Élő
00:00
08:21
01:21

Ma reggel 6 mérföldes ellenőrzéssel kezdtem a napomat. Jól érzem magam a hétvégén a dombos félmaraton után.

Reggeli: Krémsajt és sütőtök vajjal fogyasztanak pirítóson.

Maratoni kúpos idő!

A New York -i maraton kevesebb, mint 2 hét van! Ez azt jelenti, hogy itt az ideje VfL Wolfsburg Mez kúpálni.

A kúp a félmaraton vagy maraton előtti 2-3 hetes időszak, amikor kevésbé fut, hogy a lábad rekuplálódjon, és pihenjen a verseny előtt. Ez azt jelenti, hogy rövidebb hét közepén, valamint hétvégi futások, amelyek figyelemre méltóak vagy stresszesek lehetnek attól függően, hogy pontosan hogyan nézzük meg.

Egyesek, akik a képzésükre vonatkoznak, nem voltak elegendőek, vagy a verseny előtt egy utolsó hosszú távon akarnak elfogni, így sokkal jobban felkészülnek. Hagyd abba, és valóban higgyek benne, mielőtt ezt megtennéd …

Sokkal jobb, ha a versenynapon 10% -ban alulképzett, majd 1% -ot túl képzett.

És ez vezet a maratoni kúpos tippeimhez …

1. Bízzon a képzésedben. Megértem, hogy az edzés nem mindig megy simán. Időnként hiányzik egy futás a betegség, az utazás, az időjárás, az élet miatt … rendben van. A maratoni képzési program általában 12-16 hét-az élet abban az időben történik. Mindaddig, amíg megszerezte a legtöbb futást, valamint a tested egészséges, mindegyik beáll.

2. Készítse el a mentális játékát. Van némi szabadideje, mivel nem futsz annyira – használja fel a pozitív mantrában való hinni. Nézze meg a maraton szellemét, vagy valami mást, amely fel fog szivattyúzni!

Végezzen egy vizualizációs gyakorlatot – csukja be a szemét, és képzelje el magát, hogy átlépje a felszíni vonalat! Pontosan hogyan fogja érezni magát?

3. Az üzemanyag felfelé, valamint a hidráttal. A maratoni kúpos idő legjobb része az, hogy eljut a szénhidrát -terheléshez. Csináld, hogy jól csináld.

4. Menjen az ellenőrző listájával. Nagyon sok szorongó energia folyik a maraton előtt. A szkeptikus gondolatok kúszhatnak: „Meg tudom csinálni?” “Mi van, ha a falra ütköznék …” Mi van, ha kudarcot vallok?! ”

Nem érted, mi fog történni a verseny napján. Bármennyire is stresszes, nem segít.

Vegye ki néhány aggodalmát az elméjéből azáltal, hogy a dolgokra összpontosít – pontosan megérti, hogyan lehet eljutni a versenyre? Meg van állítva a versenynapos felszerelésed? Mit fogsz enni verseny reggelen?

5. Pihenjen! Tegye fel a lábad, és pihenjen. A kúpos célja az, hogy Urawa Red Diamonds Mez a versenynap 110% -ot érez – tehát tegye ezt sok pihenéssel és nagyszerű üzemanyaggal.

Nézze meg az ING Runner’s Nation Facebook oldalát, hogy pontosan megnézze, hogyan vannak mások!

Sok szerencsét!

KÉRDÉS: Valaki, aki MCM -et vagy NYCM -et végez, vagy újabb versenyt végez? Pontosan hogyan kúpos?

2. kérdés: Szeretné kölcsönözni a figyelemre méltó sétabotomat?

>> Ne ne felejtsd el, hogy bemegyek a fitneszközpont táskám, a jógablokk és még sok más ajándékba!

Küldje el nekem a munkafüzetet

2SAVE

A megosztás törődés!

2
Csap

Részvény

Csipog

Részvény

Posta

Részvény

Leave a Reply

Your email address will not be published.