A Saskatchewan Atlétikai Kompenzációs Törvény az első olvasaton

ez Ghánai labdarúgó-válogatott Mez év elején a Saskatchewan kormánya legalizálta az Amatőr MMA -t, valamint más harci sportokat, valamint bemutatta a tartományi atlétikai kompenzáció előállításának terveit a szakértői csata sportok kezelésére. A legelső jogalkotási lépés, hogy ezt az igazságsá tegye.

A kormány bevezette a 108 -as költségeket, „az atlétikai kompenzációt, valamint a szakértői versenyeket vagy kiállításokat”. Itt megnézheti a költségeket:

Saskatchewan atlétikai kompenzációs törvény

A Mexikói labdarúgó-válogatott Mez költségek egy olyan nagy kompenzációt javasolnak, Kanadai labdarúgó-válogatott Mez amelynek feladata az engedélyezés, valamint a „szakmai versenyek vagy kiállítások” szabályozása, amelyekre a Pro Boxing, az MMA, valamint bármilyen egyéb „előírt sport”, amely nyitott lehetőséget hagy, még sok más lehetőséget hagy. A büntető törvénykönyv 83. szakaszának kiterjedt értelmezése.

A 108. törvényjavaslat 2013. november 5 -én fogadta el az első olvasatot. Most itt az ideje a Battle Sports szomszédságában az érdekelt felek számára, hogy a 108 -as értékelési költségeket adj –

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Saskatchewan Pro MMA jogszabályok, amelyeket a kormány vitatott; A Fighter’s Association, valamint a speciális szükségletek előnyei megvitatták a 2014. január 4 -i “Saskatchewan MMA törvény”
A Saskatchewan szakértő MMA költsége a 2014. január 22 -i Lawmarchba kerül.
Saskatchewan, valamint a New Brunswick Battle Sport Jogalkotások 2014. szeptember 23 -án, a “New Brunswick MMA törvény” -ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.