Az állatkísérletek mikroszkopikus agyváltozásokat találnak, miután csak 10 ismételt szubkoncusztus hatás

volt egy nemrégiben készült tanulmány, amelyben megvizsgálták, hogy az agyváltozások nyilvánvalóak -e, miután csak egy maroknyi ismételt szubkoncertív hatás, a válasz megtalálása.

A nemrégiben végzett, az ismétlődő szubkuszkusz-hatások elnevezésű tanulmányában gyulladási következményeket vált Kashiwa Reysol Mez ki a sportban az ártalmatlan fejhatásokra, a szerzők kísérletek sorozatát végezték patkányokon. Készítettek egy eszközt, amely a szubkoncentrilis hatásokat okozza. A patkányok egy csoportjában nincs hatással. Egy második csoportban csak egy ütés érkezett. Az utolsó csoportban 10 egymást követő hatást kaptak. Az „áldozat” után a patkányok agyát mikroszkóposan megvizsgáltuk. A kutatók neuropatológiai változásokat találtak az egerek harmadik csoportjában a kontrollcsoportokhoz képest.

A tanulmány absztraktja a következőképpen olvasható:

A szubkuszos hatást a Betegségek Ellenőrzési Központja határozza meg, mint egy dudor, fújás vagy a fej lökése, amely nem eredményez nyilvánvaló tüneteket. A jelenlegi erőfeszítést az ismétlődő szubkuszos hatásokban tapasztalt hatások kitalálására végezték, összehasonlítva az egyetlen szubkuszos hatáshoz Club Tijuana Mez képest. Ez a kísérleti tanulmány megkísérli megvizsgálni az ismétlődő szubkuszos hatásoknak kitett patkányok neuropatológiai változásait. Kilenc Sprague Dawley patkányt osztottunk három különböző csoportra (mindegyik n = 3): ál-, szubkuszos (SC) és ismétlődő szubkuszos (RSC). Ezeket SC -nek vagy RSC -nek vetették alá módosított Marmarou ütközéses gyorsulási károsodási modell alkalmazásával érzéstelenítés alatt. Az SC vagy az RSC ütközések egy 50 gramm sárgaréz súlyát 40 cm magasságból a fejbőrre ragasztott fémlemezre (sisakra) dobták. Az állatokat 7 nappal az ütközés után feláldozták, és agyukat 4% -os paraformaldehiddel perfundáltuk. A hippokampust magában foglaló reprezentatív szakaszokat immunhisztokémiai feldolgozással dolgoztuk fel a mikrogliális és asztrocitikus proliferációs változások értékelésére az IBA (ionizált kalcium-kötő adapter molekula) felhasználásával. Az egyes agyi 500 mikron egymástól négy részből négy szakasz vettünk balról, és az egyes szakaszok ideális oldalait, amelyek magukban foglalják a hippokampusz CA1 régióját. Eredményeink alátámasztják, hogy az Amerikai labdarúgó-válogatott Mez RSC szignifikáns növekedést váltott ki a mikroglialis proliferációban az SC és az ál -állati csoportokhoz képest (P <0,05). A teljes tanulmány itt található. Hirdetés Ossza meg ezt: Twitter Facebook Mint ez: Mint a betöltés ... Összefüggő Tanulmány - Ismételt szubkonciumok fújásai ugyanolyan rosszak, mint az agyrázkódások a hosszú távú agykárosodáshoz, 2016. január 21 -én. "Biztonsági tanulmányok" Tanulmány - Az egyetlen labdarúgó -szezon „jelentős” képalkotott agyváltozásokat eredményez, 2017. január 1 -jén. "Biztonsági vizsgálatok" A tanulmány azt mutatja, hogy több szubkonzív sláger a 2013. november 12 -i agyfunkciós "biztonsági vizsgálatokra" számít

Leave a Reply

Your email address will not be published.