Funger

A „Funger” az én szavam, amikor valamit eszel, nem éhségért, hanem szórakozásból. Úgy gondolom, hogy legtöbbször csak éhségért kellene enni (ezen a részen dolgozom), de néha a „Fun-Ger” -re eszel. Példa: Egy születésnapi partin – lehet, hogy süteménye van, annak ellenére, hogy tele vagy fagylalt vagy egy forró nyári napon.

Egyszer egy RD azt mondta nekem: „Nem eszünk fagylaltot, mert éhesek vagyunk, megeszünk, mert jó ízű.” Ennek sok értelme van, de még mindig megismerem ezt az intuitív étkezési dolgot, és nem könnyű kezelni.
Legújabb videóim

High Achiever – jó hallgatási könyv áttekintés
Tiffany Jenkins Book Review magas szintje. A drogfüggő kettős életének új emlékezetének gyors áttekintése. Olvassa el a szerző.

Könnyű könyvet hallgatni futás, étkezés vagy bármi más, amit az emberek tesznek.

További videók

0 másodperc 6 perc, 12 másodperc

Következö
Maratoni edzés 3. napja
00:51

Élő
00:00
08:21
06:12

Vacsora után Ben fagyasztott joghurtot akart, és ez soha nem történik meg! Általában én vagyok az, aki azt javasolja! Tehát nem akartam visszautasítani, bár tele voltam. Úgy döntöttem, hogy elmegyek és élvezem? Kimentem, és 3 öntetet kaptam csokoládét!

Annyira teljes voltam, hogy ezzel a fickóval kezdtem – kipróbáltam a kiemelkedő fűből származó csokoládé mogyoróvaj -rudat. Azt akartam, hogy csak a felét eszem, de élveztem, így ettem a ki dolgot. A bár, valamint néhány szőlő nagyon hosszú ideig tele volt! 15:15 körül ettem, és még csak nem is éhes voltam, amikor a vacsora 18: 45 -kor készen Szerb labdarúgó-válogatott Mez állt – ez soha nem történik meg!

Úgy gondolom, hogy az oka annak, hogy tele maradtam, az volt, hogy 1) A Tigres UANL Mez bár 270 kalóriával rendelkezik (a szőlővel ez egy magas kalóriatartalmú snack volt) 2.) 12G fehérjével rendelkezik. Azta. Ez több, mint szeretnék enni egy snackért, de tanított nekem egy leckét. Ha nagy snacket eszek, nem vagyok olyan kísértésem, hogy otthon snack -et. Nem akartam enni, amikor egyáltalán hazaértem – ez sem történik meg!

A vacsora egy tofu keverés volt, barna rizzsel. Végül megkaptam a lehetőséget, hogy betörjek az új Wok -ban. Ez volt az egyik esküvői ajándékunk! A WOK SS Lazio Mez -nak különleges utasításai voltak az első használatra – beleértve a száraz melegítést és az olajjal történő törlést. Száraz melegítve megégette, és egy nagy barna foltot kap az alján. Ez az első alkalom, hogy használtam, és most felemeltek! Nos, még mindig finom ételeket készít?

Keverjük fel a tofu-t fokhagymával, majd hozzáadtam a teriyaki-t és a zöldségeket. Tofu + zöldségek + barna rizs = minden idők egyik kedvenc étele !!!

Biztos vagyok benne, hogy a fényképezőgépem meghalt, de köszönöm srácok a javaslatokat!

Valaki a tetején rockzenekar játszik, és aludnom kell! Fáradt vagyok egy teljes héttel a munkahelyen! Nem csak tegnap, belize -ben pihentem, jó időkben?

Azt hiszem, Bennek holnap van valami tervezése nekünk – nagyszerűnek kell lennie!

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Leave a Reply

Your email address will not be published.