Jelenetek a sanghaji futásomról!

Ma volt az első nap, amikor Kínában tudtam futni! Pekingben semmilyen módon nem volt időm, figyelembe véve, hogy minden reggel korán kellett távoznunk. (És a levegő minősége is nagyon rossz volt.)

Most Sanghajban vagyok, és a CNN azt mondta, hogy a levegő minősége ma mérsékelt. Ez nem ideális, de legalább rövid távon szerettem volna. (Nem lehetne sokkal rosszabb, mint én egész nap sétálva.) A reggelt az edzőteremben indultam, figyelembe véve, hogy túl sötét volt, amikor felébredtem.
A legfrissebb videóim

Unorthodox Book and Netflix Review
A könyv és a Netflix sorozat áttekintése – Unorthodox. Egy jó hallgatás – könyv, podcast és vizuális élvezeti áttekintő sorozat.

További videók

0 másodperc 7 perc, 28 másodperc

Következö
Maratoni edzés 6. Wolverhampton Wanderers Mez nap
01:19

Élő
00:00
08:21
07:28

Miután a nap felkel, visszamentem a szobába egy gyors szekrényváltáshoz (amelyben teljesen nevetségesnek tűntem), kint indultam.

Igen, képviseli a Procompression és a Sportin Mizunos -t Kínában!

Íme néhány jelenet a futásomból …

Fekete hattyúk !!!

Csak két mérföld, de nagyon örülök, hogy kijuttam egy itt futni. Mindig szeretek kint indulni, hogy futás közben futni, és az egész utazást erre vártam.

Gyalogos utazás az életen keresztül.

“Ez az örömteli élet új kezdete.”

A futás után egy gyors zuhanyozással felmelegítettem és reggeliztem. Ez az utazás utolsó napja, River Plate Mez és ezeknek a csodálatos svédasztaloknak az utolsó napja. Lehurrogás.

Komolyan annyira elrontott vagyok minden reggel a figyelemre méltó terjedésektől. Ma megkaptam a normál gabona- és görögdinnye előételét.

Plusz egy tojásfehérje omlett és vegetáriánus tojás Benedict étel. A tojásokat nagyon orrfolyásuk főzik (még a fehérek sem főznek), tehát ha tojást vásárol, és aggódik az a sorta cucc miatt, hogy jól főzött. Jól voltam vele, tehát meglátjuk, hogy hamarosan meghalok.

Több müzli.

Az egész utazásom „megmentettem” a helyi viteldíjakkal kapcsolatos kezelési kalóriámat, amely a nap folyamán felgyorsítja a szememet. De ma végre volt egy tészta a reggeli bárból. FÁNK! A kíváncsiságból kipróbáltam Kashiwa Reysol Mez a mézet a fésűből is. Igen, csodálatos volt.

Volt egy kis időnk megölni, mielőtt el kellett mennünk a repülőtérre, így Ben és néhány új barátunk egy bevásárlóközpontba indultak az utolsó pillanatban. Nagyon eksztatikus vagyok egy selyem tekercsről, amelyet szereztem.

Az idő elrepült, és vissza kellett térnünk a repülőtérre. Figyelemre méltó volt, hogy bátort készítsen ezen a csoportos túrán! Mint már korábban mondtam, mindenki hihetetlenül csodálatos és szórakoztató! Még elég csodálatosak ahhoz, hogy engedjék, hogy képeket készítsek róluk, amikor a repülőtéren alszanak… (remélhetőleg)

Chris nem bánja mindaddig, amíg visszarúgom egy darab szalonnát.

Arra gondoltam, hogy megszerezem valamit ebédre a repülőtéren, de a kapu közelében nem voltak éttermek. Szerencsére néhány keményen főtt tojást elcsíptem a büféből, és otthonról volt egy baggie dió. Nagyszerű snack.

Gyors repülésünk volt Sanghajból Pekingbe. Az ebéd a repülőgépen nem volt az én dolgom. Csak két lehetőségük volt – marhahús tészta vagy sertéshús rizzsel. Arra gondoltam, hogy sertéshús, fehér rizzsel, de sült rizs volt. Szóval, felvettem és ételt kaptam az áthelyezés során.

Néhány divatos shmancy-trükköt kellett tennem, hogy egy másik étteremből egy to-go konténert szerezzek, és visszahozjam a kínai helyre, amely megtagadta a „to-go” ételek eladását.

Kaptam egy salátát egy másik helyről. De amikor rájöttem, hogy kicsi (és drága), egy extra tartályt kértem, és visszamentem az első helyre a kínai ételhez. Hogy működjön.

Amikor eljutottunk Pekingbe, a levegőminőség kétségtelenül rossz volt. Még azt is láthatta, hogy a nyitott ajtók közelében smogikus. Valójában szaga volt a terminálon belül, ami kissé riasztó volt.

Ez volt az étkezés a pekingi repülés során. Megkértem a kacsat (egy másik lehetőség a marhahús volt), de biztos vagyok benne, hogy a főétel még mindig marhahús volt, és a saláta húsdarabja kacsa. Hihetetlenül eksztatikus voltam a csokoládétorta iránt!

Viszlát Kína!

Hosszú repülés lesz, jobb, ha elkészítem az új szemfedelet!

Visszatérlek az Egyesült Államokban

Rövid szállodai/csoportos utazási posztot fogok készíteni, figyelembe véve, hogy sok hasonló kérdést kaptam az egész üzletről. Mondja meg, ha bármilyen kérdése van e -mailben vagy a megjegyzésekben (RuneAtRepeat at Gmail).

KÉRDÉS: Mi a legjobb étkezés egy svédasztalhoz – reggeli, ebéd vagy vacsora?

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

CsipogCsap

Részvény

Posta

Részvény

Leave a Reply

Your email address will not be published.