Utazási javaslatok hosszú járatokra és verseny kedvezményekre

Szia az égből! Bostonba vezető úton vagyok, és megpróbálom a lehető legtöbbet hozni a $$$ repülőgép -internetről. Drága! De én is nagyon produktív vagyok a járatokon, mert a munka mellett nincs más tennem.

Kihúztam a LAX -ból, így elfoglalt reggel PSV Eindhoven Mez volt a forgalom és a jármű parkolásának küzdelme, valamint az összes jazz. Csak rájöttem, hogy annak ellenére, hogy sokat utazom, soha nem vezettem magam a LAX -hez. Az OC repülőtéren és a Long Beach -en vezettem/parkoltam, így ismerem a fúrót, de ez egy kicsit új kaland volt ezen a végén.
A legújabb videóim

Maratoni edzés 5. nap
Maratoni edzés futó blog – futtassa az Eat Repeat -t. Képzési terv 5. nap.

További videók

0 másodperc 4 perc, 34 másodperc

Következö
A sportos rövidnadrág futtatása review.mp4
08:21

Élő
00:00
08:21
04:34

Szórakoztató monikán tény: sokkal több energiám van, mint bárki másnak kellene. (Lásd: Mindig futás és étkezés és táncol a nyilvánosság körében, mint egy furcsa.)

Tehát ez azt sugallja, hogy nagyon antsy -t kapok a járatokon.

Nagyon nehéz számomra, hogy még egy filmen keresztül ülök, nem is beszélve egy 5 órás sífutó sík utazásról! De tucatnyi hosszú járatot tettem a keleti partra utazás és a Ben FL -ből való utazás és az egyetlen bostoni lakásom között.

Tippek az unalom legyőzéséhez hosszú járatokon

1. Olvasó anyagok. Hozzon valami jót az olvasáshoz. Jó könyveket vagy magazinokat mentek el az utazáshoz. A rövid szemetes folyóiratok nem tartanak sokáig. Ma van egy regényem velem és néhány futó magazin.

2. Elektronika. Győződjön meg arról, hogy az elektronikája teljesen feltöltött -e. Én is egy extra akkumulátorral utazom!

3. Étel. Snackek! Az utazás éhessé tesz. Nem tudom, hogy van -e unalom, vagy mi, de csak snackynek érzem magam.

Próbálok rengeteg könnyen fogyasztani ételt, például szőlőt, húrsajtot, gabonaféléket egy baggie -ben, nyomvonal -keveréket … és amikor kihúzom őket a táskámból, azt kiáltom: „Snacks egy Villarreal CF Mez repülőgépen !!!”

4. Legyen kényelmes. Ha olyan kaliforniai vagy, mint ez a monikán, akkor valószínűleg szandálban utazik. A síkok hidegek lehetnek, így mindig csomagolok egy pár zoknit a hordozásomba és egy pulóverbe.

Célom is olyan kényelmes ruhákban utazom, amelyek nem tesznek úgy, hogy úgy nézzenek ki, mintha csak az ágyból gördültem volna ki. Ez általában a nadrágot, a puha tartály tetejét és a pulóvert vagy a hosszú ujjú tetejét jelenti. Valójában nem viselek szandált ma, mert nem lesz szükségem rájuk Bostonban, de sportolok a Sanuk csúcsaimban.

5. Vörös szem repülései … A vörös szemrepülésekhez tele vagyok, és nyaki párnával vannak felszerelve (valójában elvesztettem az enyémet Kínában, és ezt a nagyon aranyos pöttyös dotot akarom), szemmaszk, füldugók és egy kényelmes kapucnis pulóver.

Azt mondták nekem, hogy „felkészült vagy !!” egy éjszakai repülés előtt. igen, az vagyok.

6. Costa Rica labdarúgó-válogatott Mez Egészséges segítők. Víz palack – A járatok kiszáradnak az összes újrahasznosított száraz levegővel. Emergen-C! Az újrahasznosított levegőről beszélve … baktériumok. Megpróbálok néhány extra C -vitamint egy kiegészítéssel vagy OJ -n keresztül beszerezni.

Hagyja el az alábbi osztályra vonatkozó utazási javaslatait

Most beszéljünk egy pillanatra a versenyekről …

Verseny kedvezmények és kedvezményes kuponkódok

A Rock N Roll Las Vegas maraton és a félmaratoni regisztráció tegnap megnyílt. Az RNR kedvezménykódom nem működik ezen a versenyen a legjobban (Boo.), De az ár a legalacsonyabb, hogy most a legjobb lesz, tehát regisztráljon, ha van!

Ha érdekli bármely más RNR verseny, használja a RuneAtRepeat15 kódot 15,00 dollárért !!

És az avokádó félmaratonja májusban jön fel!

Avokádó félmaraton és 5K

Fallbrook, Kalifornia (San Diego közelében)

Május 23 -án

Kedvezményes kód: Runeatavo 10,00 dollárért

Kérdés: Mit csinálsz a járatokon? Alvás? Olvas? Eszik? A folyosó felfelé és lefelé mutat?

Milyen versenyek jönnek fel?

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.