Az S-209 törvényjavaslat királyi hozzájárulást kap; Most hivatalosan hatályban van

Az S-209 költségek, amelyek átalakították a büntető törvénykönyvet, hogy lehetővé tegyék a tartományok számára, hogy az MMA-nak a kanadai jogi keretrendszert biztosítsák. Ez teszi az új jogszabályokat most hatályban. Bal Gosal képviselő kiadta a megjegyzésekkel való megfelelést:

OTTAWA, 2013. június 20./ CNW/-A tiszteletreméltó Bal Gosal, a Priest of Selemy (Sport) ma kiadta az S-209 költségek királyi hozzájárulásának üdvözlettel való megfelelést, amely módosítást hoz a büntető törvénykönyvnek, hogy módosítsa a jelentését a jelentésének módosítására. díjharc, valamint kibővíti a megengedett sportok felsorolását a díjharc rendelkezései alapján:

„Nagyon örülök, hogy kiderül, hogy a büntető törvénykönyv (díjharcok) módosítására irányuló cselekmény királyi hozzájárulást kapott.

„A sport Ecuadori labdarúgó-válogatott Mez fejlődött, és a mai társadalomban, Spanyol labdarúgó-válogatott Mez valamint a kormányzati politikákban, a rendeleteknek, valamint a rendeleteknek is fejlődött. Mostanáig a díjszabályok büntetőjogi jelentését 1934 óta nem frissítették, amikor a boksz volt az egyetlen harci sport.

„Manapság számos harcos sport szerepel mind a világméretű olimpiai, mind a Club Tijuana Mez paralimpiai bizottságok programjaiban, valamint a világméretű szövetségek szabályozzák, amelyek standardizált szabályokat hoznak létre sportukra. Más sportok, mint például az Ultimate Fighting Championship (UFC), valamint más vegyes harcművészetek, népszerűségük egyre növekszik, és a világ minden tájáról résztvevők számára szabályozó szabálykészlet alapján zajlik.

„Kormányunk úgy véli, hogy a világméretű szabályok által elfogadott, felhatalmazott, felhatalmazott sportokat nem szabad Kanadában kifejezetten jogellenesnek tekinteni azzal az egyszerű igazsággal, hogy harcos sportok.

“Örülünk, hogy a büntető törvénykönyv módosításai megmutatják a küzdő sportok jelenlegi igazságát, valamint biztosítják a tartományi kormányokat, valamint a sportszervezeteket, hogy eltávolítsák a jogi keretet, hogy hatékonyan ellenőrizzék a küzdő sportokat joghatóságukban.”

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

A nem szándékos következmények törvényei – az amatőr MMA események most illegálisak, 2013. évi 21 -ben bezárják. “Amatőr MMA törvény”
A BC kormánya „aktívan dolgozik” az S-209 június 25-én, 2013. január 25-én.
A kanadai MMA jogszabályai nagyon olvasatok a 2012. október 25-én, a Commonsoctsoct-ban. “Bill S-209”

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.