Gil Fried, a sportjogszabályok professzora csatlakozik a Nyugat -Floridai Egyetem Karához

A Nyugat -Floridai Egyetemhez (UWF, Pensacola, FL) kiderült, hogy Gil Fried csatlakozott az Oktatási Főiskola karához, valamint szakértői tanulmányokhoz (CEPS) , 2021 őszétől River Plate Mez kezdve. Fried professzor nemcsak a sportminisztráció tanfolyamát fogja okozni, ugyanakkor az adminisztrációs és jogszabályi osztály elnöke is, amely magában Japán labdarúgó-válogatott Mez foglalja a sportmenedzsmentet, az épületkezelést, a közigazgatást, valamint a jogi tanulmányokat.

Fried professzor csatlakozik az UWF -hez 22 évig a New Haven Egyetemen (UNH). Míg az UNH -nál Fried professzor a sportbiztonsági területen olyan témákban dolgozott, mint például a rossz szféra biztonság, a tömeg adminisztráció legfinomabb gyakorlatai, valamint a pufferzóna biztonsága a különböző sportokban. Számtalan gyakornokot tanított olyan osztályokban, mint például a sportjog, a sporthelykezelés, a sportfinanszírozás, valamint az eseménykezelés. Fried professzor szintén termékeny szerző. Több mint 12 tankönyvet írt olyan témákról, mint a Sport Law, a Sport létesítmény menedzsmentje, a sportfinanszírozás, a sport -elemzés, valamint az ESPORT Company menedzsmentje. Tankönyveit jelenleg az Egyesült Államokban több mint 140 egyetemen használják, amellett, hogy különböző nyelvekkel, például kínai, koreai, SSC Napoli Mez orosz és spanyol nyelvűek.

Míg Fried professzornak erős tudományos fókusza volt, az osztálytermen kívüli munkája miatt általában a legszebb érthető. Különböző testületekben szolgált mind a bevételi társaságok, mind a nonprofit szervezetek számára. Például a Nemzeti Ifjúsági Sport Tanács (NCYS) ügyvezető testületén dolgozik, ahol több mint 60 millió fiatal amerikai vezetést vezet, akik részt vesznek az ifjúsági sportokban. Hasonlóképpen foglalkozott néhány legfontosabb sportjogszabályozási helyzetével az elmúlt 30 évben, kezdve a stadionok halálának, az országosan tekintett helyzetekig, ideértve a támadásokat, valamint a sérüléseket mind a kisebb, mind a kisebb sportok, a szórakozás, valamint a szórakoztató helyszíneken, valamint a szórakoztató helyszíneken. –

„Nagyon örülök annak, hogy egy olyan csapat tagja lehetek, ahol nemcsak a sport adminisztrációs hátterem, hanem az UWF országosan elhelyezett jogi tanulmányi programjával való jogi hátterem, az építési adminisztrációs programunkkal, valamint a tapasztalataimmal való jogi háttérrel való jogi háttérrel, valamint a tapasztalataimmal. Együttműködés a városokkal/megyékkel az UWF közigazgatási diplomáján ” – mondta Fried professzor.

A CEPS dékán, Dr. William Crawley azt mondta: „Nagyon örülnek, hogy van valaki, aki Fried professzor ismereteivel, tapasztalataival, valamint a háttérrel csatlakozik hozzánk. Kihasználhatja meglévő erőforrásainkat és karjainkat, valamint segítheti az érdekelt felek interakciójának növekedését, valamint a partnerségi esélyeket, hogy segítsék a gyakornokok és a programok virágzását. ”

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.