Az, hogy a dombok futása olyan, mint a szíved összetörése.

Másnap egy 6’3 szép, kék szemű Sanfrecce Hiroshima Mez szakállas ember jelent meg az ajtómon. Urawa Red Diamonds Mez És amikor valaki hasonló történik – különösen akkor, ha rokonszenve van a kék szemekhez és a gömbökhöz, akkor hallgat.

(RocknrollMarathon IG)
A legfrissebb videóim

Maratoni edzés 3. napja
Maratoni edzés videó napló – 3. napi naplős bejelentkezés a futás Eat Reeam segítségével

További videók

0 másodperc 51 másodperc

Következö
Hogyan kell elvégezni az alsó test edzést a futók számára a
03:09

Élő
00:00
08:21
00:51

Hosszú történet, hihetetlenül rövid Ben (a fentiek rámutattak a Beard-y-re), és egy ideje külön élek. Talán egy nap leírom az egész helyzetet. Talán csak személyesen túl fogom adni az embereket. Lehet, hogy írok egy könyvet vagy egy zuhanyzófalat … de egyelőre túlságosan bonyolult ahhoz, hogy valóban megfelelően leírhassam.

Akkor miért mondom neked még akkor is, ha nem kapod meg az összes lédús részletet?

Mert egy repülőgépen vagyok Floridába, hogy egy -két hétig, vagy talán örökké lógjak Ben -vel és családjával. ki tudja? Biztosan nem.

Blogolhatok és fogok blogolni a világ bármely pontjáról az internettel, így ez nem érinti a RER -t. De különböző képek, ételek és helyek lesznek, amelyeket futok, ezért csak azt akartam, hogy Szenegáli labdarúgó-válogatott Mez tudd, miért vagyok egy új helyen egy kicsit.

A dolgok, amelyeket átéltem, figyelembe vettem, hogy szeptemberben „szörnyű hírt” kaptam, durva volt. De megint túlságosan bonyolult egy blogbejegyzéshez, és csak a történet oldalát osztja meg. Tehát egyelőre csak az életemet élem, és ha van valami új, amit jelenteni kell, akkor az első negyedik lesz, aki tudni

Ráadásul csak ennek a fényes oldalára nézek – hé, futni és eszik Floridában, nem túl Shab.

Vissza a futáshoz, az étkezéshez és a blogoláshoz …

Ma reggel 10 mérföldes futást végeztem a repülés előtt. Nagyon sok mérföldre akartam bejutni az utazás előtt, de nem volt időm. Legközelebb pótolom.

(RER Instagram)

Szerencsére volt időm egy repülés előtti italra … feltétlenül szükséges.

Kérdés: Mi volt az edzésed ma?

Volt már moszkvai öszvéred?

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Leave a Reply

Your email address will not be published.