A bíróság megtagadja a Boxer megmentését a Bad Contract

(a szerkesztő megjegyzése: Az alábbiakban szerepel egy kivonat a Sports peres riasztásból)

A Michigan keleti kerületének szövetségi bírója tagadta a bokszoló indítványát, hogy újragondolja döntését, és elutasította a boxer állítását, miszerint korábbi menedzserje beavatkozott a bokszkarrierjébe.

A felperes, Jermaine Franklin, Jr., egy profi bokszoló, aki először találkozott az alperessel, Mark F. Haak -szal, 2014 -ben, miután megnyerte az Egyesült Államok Nemzeti Aranykesztyű -amatőr bajnokságát. Ugyanebben a hónapban Franklin szerződést kötött a Haak -szal. 2014 decemberétől 2018 júliusáig Franklin a Haak vezetősége alatt dolgozott. Ezen idő alatt 17-0 éves volt. Franklin azt állította, hogy az alperes soha nem kompenzálta őt sokkal több, mint 3000 dollárt a harcokért.

2018 augusztusában Franklin édesanyja Franklin nevében tájékoztatta Borussia Dortmund Mez Haakot, hogy véget vet a boxer-menedzser kapcsolatának. Franklin Aaron Alfaro-t nevezte szóvivőjévé, aki ezután felvette a kapcsolatot Haakkal, és tájékoztatta őt, hogy Franklin a panasz szerint a boxer-manager kapcsolatot kívánja végezni.

2018. október végén Franklin promóciós szerződést kötött a Salita Promotions -szel, hogy 2019. február 15 -én harcoljon a televízió fő eseményeként. Franklin szerint azonban Haak felvette a kapcsolatot a Showtime, Inc., a Gordon Hall vezető alelnökével, Brazil labdarúgó-válogatott Mez és elmagyarázta, hogy Franklin menedzsere. Azt mondta, hogy nem hagyta jóvá a Franklin jóváhagyását a harcban való részvételre, ami arra késztette, hogy Showtime elhagyta őt a harcból.

2019. január 14 -én Franklin beperelte Haakot, többek között a pennsylvaniai boksz törvény megsértésével. Haak viszontkereskedelmet nyújtott be, és azt a deklarációs ítéletet kérve, hogy a szerződés „érvényes, kötelező és végrehajtható”.

2020. január 21 -én a bíróság jóváhagyta Haaknak az AZ Alkmaar Mez elbocsátási indítványát részben, és részben tagadta. Az elutasított gróf között Franklin állítása volt, miszerint Haak megsértette a törvényt. Az ilyen döntésben azt állította, hogy…

A teljes történet elolvasásához és a több mint 3000 eredeti sportjogi ügy összefoglalóinak és cikkeinek eléréséhez látogasson el a Sports peres figyelmeztetésbe.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.