Program eliminációs záradékok a főiskolai edzői szerződésekben

(a szerkesztő megjegyzése: Az alábbiakban egy kivonat a Sports peres riasztásból. előfizetés itt.)

Írta: Robert J. Romano, a Szent János Egyetem, a Sportmenedzsment Osztály

A 2019. évi labdarúgó -szezonban az NCAA tagintézményei az I. osztályú labdarúgó -programmal együttesen több mint 294 millió dollárt fizettek ki az edzők fizetéséből. Ugyanezek a tagintézmények együttesen 318 millió dollárt fizettek az atlétikai program edzőiért. [1] Az I. osztályú kosárlabda programmal rendelkező iskolák minden vezetőjének és asszisztens edzőinek kompenzációja meghaladta a 205 millió dollárt. [2] Ugyanezek az edzők millió dollárt is ösztönzési bónuszokat kaptak Feyenoord Mez az eredmények széles skálájáért, ideértve a csapatgyőzelmeket, a bajnoki fellépéseket, a játékot, az autó ösztöndíját és a nyári toborzási táborok kompenzációját.

Az I. osztályú labdarúgó és kosárlabda edzők nagy része gyakran a legmagasabb szintű profilikus figurák a saját főiskolájukban vagy az egyetemi campusban, mivel a több millió dolláros fizetésük gyakran meghaladja a legelismertebb professzorokat, sőt egy főiskolai vagy egyetemi elnököket is. – Ezek a magas dolláros szerződések hosszú távú pénzügyi biztonságot nyújtanak az edzőnek olyan légkörben, ahol még a többi, nagyon fizetett egyetemi alkalmazottak munkabiztonsága sokkal kevésbé biztonságos lehet.

De mi van a nem bevételeket generáló sportokkal? Az I. divízió torna, birkózás vagy lacrosse edzője ugyanolyan pénzügyi biztonsággal rendelkezik -e, mint a kosárlabda és a labdarúgó -kollégák? Általában a válasz nem. A nem bevételeket generáló sportok edzői jó fizetést keresnek, de nem ugyanolyan szinten, mint a labdarúgás vagy a kosárlabda társa. Például az I. osztályú női gimnasztikai edző évente Atalanta BC Mez mintegy 195 000 dollárt keres. Az I. divízió birkózó edzője átlagos fizetése körülbelül 266 000,00 dollár. [3] Ezeket az edzőket lényegesen kevesebbet fizetik, miközben ugyanazon 80 órás munkaköröket dolgoznak. Felelősségük magában foglalhatja nemcsak az Bayer 04 Leverkusen Mez edzést, hanem a toborzást, a tanácsadást, az akadémiai tanácsadást, az adománygyűjtést és bármi mást, amelyet az atlétikai igazgató vagy elnök megkövetel az atlétikai osztály vagy az egyetem nevében.

Mivel azonban a nem bevételi sport edzők általában sokkal kevesebbet keresnek, mint az egyetemi labdarúgó és kosárlabda edzők, kevesebb munkabiztonsággal szembesülnek? Nyilvánvaló, hogy a Minnesota Egyetem nem érzi úgy, hogy ilyen biztonsági hálónak kell lennie. Annak érdekében, hogy megköszönjék a nem bevételi sport edzőit minden elkötelezettségükért, elkötelezettségükért és kemény munkájáért, mind a terepen, mind a terepen, a Minnesota Atlétikai Osztály megkezdte a „Program-kiürítés” záradékot az egyes szerződésekbe az egyes szerződésekbe. nem bevételi sport edző. Ez azt jelenti, hogy… (Fontolja meg, hogy itt feliratkozzon a teljes cikk megtekintéséhez)

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.