A testépítés világában gyászolja John Meadows

Christian Duque -t

John Meadows volt az egyik legszenvedélyesebb, tájékozott és pozitív ember, Iráni labdarúgó-válogatott Mez akivel valaha találkoztam a fitnesziparban. A legkevésbé bizarr, nagyon bizarr, hogy róla írjon róla. Noha nem mondhatom, hogy barátok voltunk, minden bizonnyal ismerősök voltunk. Tudta, ki vagyok, és határozottan tudtam, ki ő. Évek óta rajongó voltam, és mindig nagyon tényszerű és innovatívnak találtam tartalmát.

Ez nem volt egy olyan srác, aki megszállottja volt az ellentmondásos dolgok mondásáról, vagy a másoktól való emelkedésről. Hírneve volt a hatalmas tapasztalatának és az izom szemének eredménye. Támogatási bázisa rajongókból és versenytársakból állt, egyaránt. Miközben néhányan tetszett a testének, a leginkább az agyát akarta választani. Olyan ember volt, aki megértette az edzés alapjait, az emberi test csodáit (és korlátait), és hogy milyen messzire tudsz lépni egy adott Borussia Monchengladbach Mez cél felé.

Míg néhány srác viszonylag könnyedén megy profi, ez nem volt a helyzet a hegyi kutya esetében. Saját egészsége jelentős akadályt mutatott be, idősebb volt, és sok kortársával ellentétben számos felelősséggel bírt, amelyet nem tudott megújítani. Ennek ellenére Meadows a régi iskola volt a gondolkodásmódjában. Ő volt az a tény, hogy jó dolgok érkeznek azok számára, akik várnak. Talán nem mindig helyezte el, ahol akarta, de mindig jobb lesz. Ha kudarcot vall, ezt a tapasztalatot tanulási lehetőségként használja fel.

Ezek a tárgyalások és gyötrelmek segítettek neki olyan perspektívát létrehozni, amelyet a testépítő világban sokan feliratkoztak. Ez az oka annak, hogy a média, a vállalatok Chelsea FC Mez és az események mindig is keresték John -t. Mindenütt pozitív gondolkodású, alázatos és távozó úriember volt. Amikor elindította a saját vonalát, a gránit kiegészítőket, előre nyomta a sportot, a sportot, a versenytársakat, és olyan termékeket készített, amelyek felülmúltak, amit mindenki más csinált. Ez csak néhány a sok olyan tulajdonságból, amelyek ezt a fantasztikus bajnokot, a legendát élik. A legendák sosem halnak meg!!

Abban az időben, amikor mindenki edzője, és látszólag mindenkinek megvan a saját edzési stílusa, John Meadows felajánlott valami teljesen egyedi dolgot. Míg sok versenytárs hajlamos az edző-hopra, addig azok, akik a Mountain Dog-nal dolgoztak, a leginkább a múltra maradtak.

Nem kellett hirdetnie és üzletet kérnie. Megtette, amit tett, és az eredmények maguknak beszéltek. Bárki, aki valaha dolgozott John -nal, elmondja neked, hogy nem verte meg a bokor körül. Egy félelmetes edző ezen a szinten egyenesen ad neked. Lehet, hogy nem az, amit hallani akarsz, de ezt kell hallani. Az olyan edzők, mint John, nem mondják el olyan személyeknek, akiknek két évre van szükségük a nemzeti színpadra való belépéshez, hogy hat hónapon belül profi fordulhat. Mint mondtam, John nem a füstről és az üres ígéretekről szól. Mindent megvan, a rétekkel. Az edzésed, a kiegészítők, mindent lefedtek.

Évekkel ezelőtt találkoztam John -val, és gyilkos interjút készítettünk a 2015 -ös NPC Mike Francois Classic -ban, Columbus, OH. Kezdetben nagyon ideges voltam. Tudnod kell, hogy felnéztem erre a srácra, elolvastam a cikkeit, és megnéztem a videóit. Hazug lennék, ha azt mondanám, hogy minden srácnak ezt tettem, akinek a testét csodáltam. Sok bajnok vagy vagy. Vagy szeretem a megjelenésüket, vagy szeretem, amit mondanak, de ritkán szeretem mindkettőt.

Johnnak nem volt a legszebb teste, de ez egy megsemmisíthetetlen szellem terméke volt. Összehasonlítom Jay Cutler vagy Branch Warrené. Bár nem volt olyan genetikája, hogy egyszerűen csak a súlyokat és növekedjen, megcsinálta azt, ami volt. Az állapotát egy másik szintre vitte. Óriási szívvel pózol. Nem csak szerette a színpadon lenni, hanem a bajtársaival együtt élt. Imádta a versenyt és a csatát. Ez az oka annak, hogy oly sok rajongó mindig az ülések szélén volt, amikor versenyez. Ugyanakkor azt hiszem, hogy nehéz lenne olyan versenyzőt találni, aki nem tetszett neki. Ennek oka az, hogy harcos lehet (versenyképes) anélkül, hogy személyesen harcolna az emberekkel. Amikor az alapvető testépítőre gondolsz, a hegyi kutya imázsának eszébe kell jutnia.

Amikor elkészítettük az interjúnkat, rettegtem, hogy egy hülye kérdést teszek fel. Már jó számú írásbeli interjút, cikket készítettem, sőt még az RXMuscle -nél is dolgoztam, de jogszerűen aggódtam, hogy kérdeznék valamit, ami még nem is kapna választ. Megkönnyebbültem, mondtam, vagy tennék valamit, ami sóhajt vagy bólintást kap, vagy hogy nevetne. Jó póker arcom kell, mert évekkel később megkérdeztem tőle az interjút, és mindig azt mondta, hogy ez jó. A kérdések jól átgondoltak, és mindent megtettem, hogy ne szakítsam meg. 20 000 megtekintéssel később továbbra is pozitív visszajelzést kapok a Facebookon és az üzenőfalakon. Semmi esetre sem a legjobb munkám, és még nem tudom elmondani neked, amikor utoljára félek, hogy interjút készítek valakivel, de ez egy fantasztikus pillanat volt az újságíróként. Nagyon örülök, hogy a sors megengedte PatunkatHS, hogy átmegyek, és hogy felmentem, és tíz percet kértem tőle. Sok ember kérte John idejét, és ő kötelezte.

Amikor abbahagyja, hogy gondolkodjon azon, hogy John Meadows hány sajtóközleményt adott interjúkat, ez nagyon gondolkodásmódot jelent. De amellett, amit az iparág körül tett, a saját közösségi média tartalma rengeteg tudást nyújtott a rajongóknak – ingyen, nem kevésbé !!

Ha John a pénzről szól, akkor sokkal többet tudott volna csinálni. Minden szóért felszámíthatott volna, amellyel beszélt – és – az emberek fizettek volna. De nem az volt az, aki ő volt. Imádta a testépítést, szeretett segíteni az embereknek, és nagyon nemes szíve volt. A jelenetünkben sok embertől eltérően, akik megszállottja az anyagi vagyon világának, büszkélkedve arról, hogy mennyire gazdagok, és folyamatosan megpróbálják lenyűgözni másokat, John Meadows alázatosnak, valódi családi embernek és a testépítés jó nagykövetének döntött. Nagyon, igazán hiányozni fogunk.

Jelenleg van egy GoFundMe, amely megteszi a köröket. Eddig közel 200 000 dollárt gyűjtöttek, mindezt John gyermekei számára. Arra biztatom, hogy kérjük, nézd meg. Függetlenül attól, hogy elküldheti az emlékművet a Facebook, a Twitter, a YouTube vagy az IG -hez – ez segít. Függetlenül attól, hogy csak 5, 10, vagy 20 dollárt adományozhat – ez segít.

Nagyon fiatalon elveszítettünk egy fantasztikus embert, és itt az ideje, hogy összejönjünk a családjának. Ez az oka annak, hogy itt, a Iron Magazine -ban, ezt a cikket is ki akartuk állítani. Szeretnénk értesíteni az embereket a legenda átadásáról, az alapról, és tudatni a világot, hogy valaki nagyon fontos számunkra elveszett. Nem tudjuk a halálának okát, és őszintén szólva, ez a legszebb dolog a fejünkből. Biztos vagyok benne, hogy idővel a közösségi médiában szereplő keselyűk megpróbálnak készpénzt fizetni, ám egyébként lélektelen emberek. szégyelljék magukat.

Szeretnénk elküldeni a legmélyebb részvétét a Meadows családnak és a Mountain Dog rajongóknak, az egész világon.

Gofundme.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.