Beszéljünk a bontásról, nem a személyes érzelmi bontásomról, bár a podcast

Hello! Mi újság? A karácsony gyakorlatilag itt van! Kész vagy? Én nem. Borzad! Még mindig van néhány ajándékom, amelyeket megvásárolhatok, és sütni kell. Követelményem van, hogy ezt megtegyem (hamarosan nem a legjobb ez a második). Először is elengedhetetlen a futás és az étkezés. valamint ismételje meg.

Az időjárási viszonyok itt még mindig hideg, de nem olyan hideg, mint vasárnap. Ma reggel kb. 7 mérföldre érkeztem, ám a lábam nagyon nehéznek érezte magát. Csak ma nem éreztem.
A legújabb videóim

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Jessica Simpson új könyvének áttekintése – Open Book. Az énekes, valamint a vállalkozó trükköket és a színfalak mögött is meglep a memoárjában.

A hallható könyv áttekintése – Jessica Simpson maga olvassa el! Ráadásul vannak ellátási dallamok, amikor megkapja az audio verziót!

További videók

0 másodperc 6 perc, 5 másodperc

Következö
Arcmaszk futáshoz vagy sétahoz a tippekhez
07:15

Élő
00:00
08:21
06:05

Sajnálatos vagyok, hogy kitöltöttem a bontási podcastot, és most fel kell fedeznem valami mást, amelyet futás közben hallgathat. Úgy gondolom, hogy még egy ajánlást tehetek a bűncselekmény -írók podcastjától, annak ellenére, hogy ezek csak 1 -re állnak a javaslataikon:

A HBO sorozat, az éjszaka legendás éjszakai félelmet nyújtott nekem – még mindig kissé traumatizálom a saját reakcióm. Komolyan.

A fokozat éjszaka: felfüggesztve az iskolából.

A Cincinnati Enquirer vádolt podcast kissé csalódást okozott. Nincs valójában semmi nagyon izgalmas vagy mélyreható beszélni – ez egy gyilkosság, amely 30 évvel ezelőtt történt új információk nélkül, valamint a bűncselekmény Olympique Lyonnais Mez miatt. Vége. Ott, most nem kell hallgatnia.

Vádlott – fokozat: C. Ez nem viselt engem, de a helyzetbe senkinek sem fektettem be rendkívül.

Az élelmiszer -hírekben …

Nincs semmiféle képem a reggeliből. Tegnap este azonban rendkívül találékony vacsorát készítettem a kamracikkek felhasználásával. Készítettem egy thai stílusú tészta ételt mogyorószószmal, valamint hozzáadott fagyasztott zöldségeket, valamint konzerv gombákat.

Hasonlóképpen készítettem egy nagy tételt pörkölt brokkolit, amelyet elviszem a családom Lil vacsorájához. Azonban az utolsó pillanatban végeztem el, mivel a bűncselekményben részt vevő társam beteg volt, és nem akartam az összes módszert a BFE Solo -hoz vezetni. WOMP WOMP WOOOOOOMPPP.

Bontási gondolatok

Tegnap befejeztem a bontási podcastot. Az egész sorozat lenyűgöző volt, és meg akarom osztani a gondolataimat. Ha részt vesz ebbe a podcastba, kérjük, hagyjon megjegyzéseket, hogy beszélgethessünk róla.

A bontási 2. évad podcastja Cooper Harris haláláról szól. Apja, Justin Ross Harris, 2014. június 18 -án egész idő alatt forró járműben hagyta. A podcast lefedi a vizsgálatot, valamint az esetet körülvevő problémákat.

– A podcast meghallgatása előtt nem sokat értettem a helyzetről. Láttam néhány alapvető pontot a hírekben, és megértettem, hogy J. Harris néhány vázlatos dolgot tett. Hasonlóképpen láttam egy klipet, amelyet volt felesége tanúvallomást tett az ügyben.

– Úgy gondolom, hogy J. Harris egy darab szar az összes üzenetküldéshez, valamint bekapcsol és csalás. De nem hiszem, hogy ez azt jelenti, hogy bármit megtenne, hogy bántja a fiát. Nagyon zavart volt aznap reggel/egész nap, mióta nagyon sok véletlenszerű nőt üzenetet küldött a tragédia napján. Amelyet úgy tekinthetünk, hogy ő gondatlan. Összezavarodott. Felelősséggel tartozik a fia haláláért, mivel elvonja magát a szexuálástól.

De a Horvát labdarúgó-válogatott Mez gondatlan és a zavart is nem jelenti azt, hogy Cooper -t akarta meghalni. Semmi sem azt sugallja, hogy nem tetszett neki a fia. Nincs bizonyíték, hogy meg akarja ölni.

– A sok igazi bűncselekmény podcastjának meghallgatásától, valamint a mentesített embereknél a műsorok megtekintésétől kezdve nem tűnik nagyszerű módszer arra, hogy valaki a katasztrófára reagáljon, ha megcsinálják, ha megtették. Annak a szubjektívnek a felhasználása, ha valaki a szörnyű hírekre reagál a szörnyű hírekre, mint bizonyítékként, vagy nem érdekli. Vannak, akik sokkba kerülnek, és nem reagálnak, mások azonnal elveszítik, és sírnak, valamint rengeteg más reakció van. Ki vagy, hogy kijelentse, mi a „normális” reakció egy ilyen szörnyű életmódosító eseményre?

Az életemben néhányszor igazán rossz híreket kaptam. A reakcióm minden helyzetben más volt. Az a módszer, amelyet az emberek nyújtottak nekem, a szegény híreket, mindenki számára is eltérő volt. Ha nem igazságos az, ha egy ember reagál a szörnyű hírekre, hogy pontosan miként dolgozzák fel, és pontosan hogyan érzik magukat.

-Úgy gondolom, hogy a teljes tárgyalás legfontosabb bizonyítéka a Leanna Harris, az ex-felesége nyilatkozata volt. Mindent elveszített. Még azt sem tudom pontosan elképzelni, hogy milyen szívszorító volt neki, hogy elveszítse a kisfiúját, letartóztassa a férjét, így felajánlnia kellett, hogy ezt egyedül tartsa, és aztán felfedezze, hogy megcsalja őt, mintNagyon sok igazán árnyas dolog.

Tehát nincs oka megtalálni a védekezését. Amikor a tárgyaláson vallomást tett, 2 év telt el, mert Cooper elhunyt. Elváltak J. Harris -tól, és költözött, valamint volt egy barátja. Csak azt hiszem, hogy anyának igazságot akarna Cooper számára, ha azt hitte, hogy J.Harris szándékosan csinálja. Nem, azonban nem, valóban úgy véli, hogy ez baleset volt, és J. Harris kedvelte a fiát. Úgy érzem, hogy sokkal több súlyt kellene adnia a nyilatkozatához, mint bárki másnak, amelyet a zsűri hallott.

Úgy érzem, hogy amikor valakit megölnek, az áldozat anyját meg kell tudnia állítani, ha a vádlott személyt tette -e, vagy sem, mint mi a büntetésüknek. Oké, ez felháborító, de valószínűleg egy kicsit jobban megfontolnám gondolatait?

– Úgy gondolom, hogy J. Harris árnyékos volt, és elszámoltathatóvá kell tenni bármilyen jogellenes üzenetküldő tevékenységért. De úgy érzem, hogy baleset lenne.

A no Heatstoke.org szerint – 39 fiatal halt meg abban, hogy 2016 -ban forró járművekben maradtak. Csak ebben az évben gyakorlatilag 40 alkalommal történt. Ez szörnyű és olyan szomorú is. Megijedtem, hogy előfordulhat, hogy nekem vagy valaki, akit szeretek. Havonta többször fordul elő ebben az országban – balesetben. Tehát nehéz megfogalmazni ésszerű kérdés nélkül, hogy ez az ember működött -e, hacsak nem állt rendelkezésre bizonyítékok arról, hogy kijelenti vagy komponálta, hogy meg akarja bántani a gyerekét.

Uh. Ez az egész szar, és én is szerencsétlen vagyok, hogy még beszéljek róla, mivel annyira szörnyű. De belekerültem, amikor meghallottam ezt az igazságot arról, hogy pontosan milyen gyakran történik. Hibákat követek el. Égettem a bageleket egy ropogósra, mivel 90 másodperc után elvonultam. Hagytam egy csészét az autóm tetején. Csak azt hiszem, hogy bárki számára is előfordulhat, és olyan is, mint annyira szerencsétlen, és remélem, hogy soha többé nem fordul elő.

Nem ültem az egész tárgyalással, így nem értem az összes bizonyítékot. Nem tudom valóban meghatározni az egyik vagy másik módszert, ám a podcast alapján ezek voltak a fejem filmjei. Vége.

KAPCSOLÓDÓ: Az ilyen módon elhunyt fiatalok témája egy ideje felmerült egy beszélgetésben. Valaki azt javasolta, hogy tegye az egyik cipőjét (vagy a telefonját) a hátsó ülésbe, amikor a babájába csapódik be. Nem fogja elhagyni a járművet a cipő nélkül! Remek ötlet, bár biztos vagyok benne, hogy vannak több.

Az autóüléseknek üzenetet kell küldenie, ha van súly (csecsemő) az ülésen, valamint a telefonja sokkal több, mint 10 méterre van – vagy valami hasonló. C’mon cápa tartály!

KÉRDÉS: Mit hallgattál edzés vagy futás közben? Bármilyen típusú javaslat?

Gondolatok erről a bontási Tigres UANL Mez podcastról?

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Leave a Reply

Your email address will not be published.