Ben Rothwell megemelkedett TRT -nyereménye valóban nem verseny?

Az MMA drogos elrontotta a hírt, hogy Ben Rothwell pozitívan ellenőrizte a megemelkedett tesztoszteront, amely megfelel a Brandon Vera feletti sikerének az UFC 164 -en.

A Wisconsini Biztonsági Minisztérium, valamint a rendezvényt felügyelő szakértői szolgáltatások, az atlétikai bizottságnak a csuklójával való pofon egyenértékét adott a jogsértéshez, Rothwell „adminisztratív figyelmeztetés” kiadásával.

Lehet, hogy ennél sokkal szokatlanabb az az igazság, hogy arról számoltak be, hogy a WDSP -k nem fogják megsemmisíteni a Wisconsin -i natív győzelmet. Kevin Iole az UFC Marc Ratner megjegyzésével szerezte meg a betartást:

“A megadás még soha nem nyújtott ki egy tekercset, valamint a közigazgatási jogszabályukban semmi sem volt, valamint az alapszabályok, amelyek sokkal Marokkói labdarúgó-válogatott Mez többet tettek, mint a levelet.”-mondta Ratner, a régóta volt ügyvezető igazgató A Nevada Atlétikai Bizottság. „Mindig igyekszünk mindenhol megtenni az ideális dolgot. Ha ez az eredmény Nevada-ban lenne, akkor kilenc hónapos felfüggesztést kapott, tehát úgy éreztük, hogy ez a megfelelő dolog ebben az esetben, kilenc hónapig felfüggeszteni. ”

A jobb ellenőrzés során azonban úgy tűnik, hogy Wisconsin sokkal többet tesz, mint pusztán egy levél összeállítása. Itt van a bontás:

Az SPS 196.03 (1) úgy olvasható, hogy megfelel a „vegyes harcművészeti versenyzőknek nem vesz részt a drogok személyes kihasználása, beleértve az összes anabolikus szteroidot vagy kezelt anyagot, s. 444.095 (3) (c), statisztika, miközben részt vesz egy mérkőzésen, kivéve, ha egy engedéllyel rendelkező orvos vagy fogorvos felírja, adja át vagy kezeli legitim orvosi állapotot. ”

Nyilvánvalóan a WDSP -k elégedettek voltak azzal, hogy Rothwell „legitim egészségi állapotból” tapasztalt, és jóváhagyta a TRT -t. Mint az összes mentesség, ez a True nem mindenki számára ingyenes, valamint a kompenzációs készlet felső határértéke. Amint az IOL -ról beszámol, Rothwell eredményei meghaladták az elfogadható tartományt. Nehéz pontosan felbecsülni, hogy az, hogy a korlátozások magasabbak -e, mint amennyit tisztáztak, nem teszi Rothwell -t e szakasz megsértésébe. Elfogadva: 196.03 (1) megsértése van, a következőkben megnézzük a gyógyszereket.

A sikertelen gyógyszeres tesztek a Wisconsini jogszabályok szerint kötelező önkontrollhoz vezetnek, 196.03 (9) olvasással, mint a „Ha a versenyző mintájának laboratóriumi tesztelése pozitív bármilyen típusú alkoholra, gyógyszerre, kezelt anyagra, anabolikus szteroidokra vagy jogellenes javító anyagokra, a A versenyzőt fegyelmezik. ”

A kötelező önkontroll mellett (amely sokkal több, mint egy egyszerű levél lehetőségét is magában foglalja, ugyanakkor a 196.01 (1) UNAM Pumas Mez bekezdése szerinti felfüggesztést is) a szakasz Manchester City Mez folytatja, hogy az ütést meg kell változtatni a szakaszban a szakaszban, a szakaszban folytatni kell a következőket:

„A versenyzőt, valamint a verseny bajnokát is kizárják, és a döntést nem változtatják meg. A verseny eredményei változatlanok maradnak, ha a versenytárs versenyző volt a verseny vesztese. ”

Az aggodalomra ad okot, hogy Vera megkéri -e a WDSP -t, hogy tartsa be a saját politikáját, vagy hagyja, hogy a veszteség maradjon a nyilvántartásában?

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Az atlétikai bizottságoknak nem kell figyelmen kívül hagyniuk a mély agyi traumát, 2013. október 4 -én “Biztonsági tanulmányok”
Miért nem szabad többé a Vitor Belfortnak, valamint az UFC TRT sportolóinak a 2015. november 5 -i Fightnove -nál “dopping”
A TRT papírok – Vegyes harcművészetek csontvázai a 2016. szeptember 9 -én, 4 megjegyzéssel

Leave a Reply

Your email address will not be published.