Vallási idő. Nem így nézek ki

Hello! Elégedett nap! Walesi labdarúgó-válogatott Mez Hogy megy oda oda? Itt jól megy. Keményen dolgozom, hogy összeállítom a Halloween jelmezt a kutyám számára. Igen, komolyan. Nem vagyok biztos benne, hogy sikerül -e, de remélem, hogy ez egy slam dunk (és remélem, hogy tartja tovább). Szeretnék adni neked egy tippet, de túl lusta vagyok ahhoz, hogy az egyik darabot az autómból szerezzem, hogy megmutassam.

Beszéljünk a futásról és az étkezésről, ugye? Először megyek
Legújabb videóim

Maratoni edzés 4. napja
Marathon Training Journal 4. nap

További videók

0 másodperc 1 perc, 21 másodperc

Következö
Mit eszek egy nap alatt – Runner Edition
14:26

Élő
00:00
08:21
01:21

A maratoni edzési tervem szerint a heti 4 napon csak kb. Ez azt jelenti, hogy a mai pihenőnap volt, ezért sétáltam, hallgatva a nyilvánosságra nem hozott, majd otthon végeztem néhány felsőtestet.

Oké, most van a vallomás ideje. Túl hosszú volt, és nagyon sok kiszálltam a lapos mellkasomról.

1. Az utóbbi időben bókot kaptam a bőrömön és ragyogtam. Az Instagram -on az emberek azt kérdezték, mit használok az arcomon.

Be kell vallanom, hogy nem az arcom, a bőr vagy a bőrápolás. Nos, azt sugallom, hogy ez az arcom. De nem az, hogy az arcbőr jól néz ki vagy jobban néz ki, úgy értem, um, soha.

Alapvetően azt hiszem, hogy ez a telefonom. Szomorú, de igaz.

Amikor elmentem, hogy megszerezzem az új telefonomat, egy önmagáról készítettem magával, és még néhányat, hogy összehasonlítsam. Ez olyan, mint az előre szűrt, vagy valami, nem tudom, hogy csak jobban nézett ki, mint a többiek. A lényeg az, hogy az arcom öregszik és szomorúbb, és a cucc, tehát a képek trükk vagy valami. (Megvan a Samsung 6)

2. Másnap este kaptam egy salátát és nagy francia krumplit a Del Tacóban. És nyilvánvalóan fényképeztem az egyik ilyen dolgot – mert az összes sült krumplit megettem a kocsimban.

3. Másnap este babysat vagyok a bálákért, és minden pattogatott kukoricát ettem. Szeretem a pattogatott kukoricát, és ez a cucc jó!

4. Úgy Atletico Madrid Mez gondolom, hogy ez a Inter Milan Mez leg okos jelmez, amit valaha láttam, és senki más nem gondolja, hogy olyan vicces, mint én (tudom, mert mindenkinek elküldtem, akivel valaha találkoztam, kivéve a templom lelkészét).

5. A templomról beszélve, nagyon szeretnék elindítani a „Jézus kancsók” nevű összes Noman Bibliatanulmányozó csoportot.

6. Nagyon durva vagyok, hogy ebben az évben nem a New York -i maratont üzemeltem. Azt hiszem, ez lehet a kedvenc maratonom! De meg kellett segítenem az SR-nek, hogy kiválassza ma a verseny előtti felszerelését. És a „segítség” alatt azt sugallom, hogy véletlenszerű jelmezeket próbáltam a jó akaraton, és zavarba ejtettem.

7. Fro-yo volt ebédre.

8. Ma van a Nemzeti Macska Nap, de nem mondom Vegasnak, mert akkor úgy érzi, hogy jogosult extra pulykára, és mindent magamnak akarom.

KÉRDÉS: Van valami, amit be kell vallania?

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Leave a Reply

Your email address will not be published.