A keresztezés legjobb módja a sérülések futtatásának elkerülésére-Podcast#68

audio lejátszó

00:00
00:00
00:00

Podcast: Játssz új ablakban | Letöltés
Feliratkozás: Apple Podcasts | Google Podcasts | Varrás | RSS
A legfrissebb videóim

Maratoni edzés 2. napja
Maratoni edzési napló nap 2. runeatrepeat.com

További videók

0 másodperc 1 perc, 45 másodperc

Következö
High Achiever – jó hallgatási könyv áttekintés
06:12

Élő
00:00
08:21
01:45

Szia! Ma egy sportgyógyászattal és fizikai rehabilitációs szakértővel beszélek arról, hogy a lehető legjobb módja van a sérülések elkerülésének és a verseny képzésének elkerülésének érdekében. Ő a könyv egyik szerkesztője, a The Long Days Runner útmutatója a sérülések megelőzésére és kezelésére – és ez elképesztő. Ez a könyv megérinti a futó testének összes alapját, és hogyan kell gondoskodni róla.

Bemelegítés:

Az első alkalommal, amikor a Half Marathon edzési terv kialszik, és ez az 1. hét !! Utolsó hívás, ha csatlakozni szeretne!

Iratkozzon fel ide az első időkhali maratoni edzőcsoportra, február -június. Ezen a héten kezdődik, és június 9 -ig tart.

Van egy FB csoport, így együtt edzhetünk. Ha ez nem megfelelő a futó céljainak – csatlakozzon a Team Rer FB oldalhoz az elszámoltathatóság és a motiváció érdekében.

És annyit kell kitöltenem, de nem tudom, hogy ennek túl sokáig kell -e mennie … tudassa velem, ha szereti, ha hetente 1 vagy 2 hosszú epizódot szeretsz, vagy még sok más rövidre?

Kérdés … Mit szeretsz, ha a podcast hosszára vonatkozik?

Podcastok, amelyek legalább 1 órás vagy annál hosszabbak?

15-30 perces podcastok?

15 perc vagy rövidebb podcastok?

Tudassa velem az Instagram -on vagy az alábbi megjegyzésekben!

Hogyan lehet elkerülni a gyakori futó sérüléseket, és kezelni velük, amikor azok megtörténnek

Beszélek Dr. Brandee L. Waite -val, hogy megtudjam a legjobb gyakorlatokat a sérülések elkerülése érdekében.

Dr. Waite a sportgyógyászat és a fizikai rehabilitáció szakértője. Több sportágban, valamint súlyos, nem szakmai sportolókkal, hobbi sportolókkal, állóképességi futókkal és még sok mással kezelt elit sportolókat. Csapatorvosként szolgált az amerikai atlétikai programban. És több maratont és ultramaratont rendezett, Santos Laguna Mez köztük a kaliforniai nemzetközi maratont is!

A legjobb módja annak, hogy elkerüljük a sérüléseket, és mit kell tenni, ha kapsz egyet

RER: Vannak -e olyan keresztképzés, amelyet a futóknak meg Aston Villa FC Mez kell tenniük a sérülések elkerülése érdekében? Hogyan kell valakinek a keresztezéssel kezdeni?

2 jó technika létezik a keresztképzéshez. A.) Végezzen el nem hatást gyakorló gyakorlatot B.) Végezzen olyan gyakorlatokat, amelyek erősítik az izmokat, de ne fáradjanak az izmokat, amelyeket sokat használnak a futáshoz.

Váltson olyan ütési tevékenységről, mint például az alacsony vagy egyáltalán nem ütköző hatással, mint például a kerékpározás vagy az úszás. Ezek tartják a szív- és érrendszeri fitneszét, de nem olyan kemények a testén.

Végezzen olyan tevékenységeket, amelyek erősítik az izmokat, amelyeket futás közben nem használnak erősen. A futás előre mozgás, tehát valami, ami oldalsó mozgás segíthet a láb sérüléseinek megállítása azáltal, hogy megerősíti a csípőjét Japán labdarúgó-válogatott Mez és a lábizmokat. Példa: tenisz, zumba

RER: Futás előtt meg kell mennünk egy melegítést vagy dinamikus nyújtást?

5-10 perc lassabb ütemben indul, hogy melegítse a dolgokat. Vannak, akik szeretnek ott szünetet tartani a problémás területek kinyújtása érdekében.

RER: Honnan tudhatjuk, hogy sérülés -e, vagy csak nyugtalanok vagyunk, és szopnunk kell?

Nagyon fontos itt a tested ismerete! Hallgassa meg a testét. Szánjon egy kis időt a futástól, hogy hagyjon pihenni és helyreállni, majd megvizsgálja, hogy ez sérülésnek tűnik -e.

Szerezd meg a könyvet ide – >>> A távolsági futó útmutatója a sérülések megelőzéséhez és kezeléséhez, szerkesztette: Brian J. Krabak, MD, MBA, FACSM, Grant S. Lipman, MD, FACEP, FAWM és Brandee L. Waite, MD

Díjak erre a hétre:

Kedvenc dolgom … narancs! A narancs most figyelemre méltó ideális. Lehet, hogy sokkal narancssárgabbá válok, mint amennyire már vagyok!

Kedvenc salátaöntet – bármi a Bolthouse Farms -től.

Van egy kérdése nekem?

Küldjön e-mailt a runeatrepeat@gmail.com címre, vagy hívja a podcast hangpostát 562-888-1644

Köszönöm, hogy meghallgattak!

Kérjük, iratkozzon fel a show -ra, és ha van ideje – értékelje azt a podcast alkalmazásban.

Kérdés: Meddig szereted a podcastokat ideális esetben ??

Mi a kedvenc dolga ma?

Küldje el nekem a munkafüzetet

29Save

A megosztás törődés!

29
Csap

Részvény

Csipog

RészvényPosta

Részvény

Leave a Reply

Your email address will not be published.