Az állatok átveszik -e a fehérje piacát?

Matt Weik készítette

Az Egyesült Államok körüli edzők folyamatosan vásárolnak kiváló minőségű fehérjeforrást a közzétételi edzés felhasználására. Amit általában megragadnak, egy kád, amelyben a AC Milan Mez tejsavófehérje ízesítése van egy olyan gyártótól, amelyben bíznak. A tejsavót rendkívül hosszú ideig használják, biztosítva a fogyasztó számára, hogy a fehérje igényei a sovány izomsütemények segítéséhez szükségesek.

Egy nemrégiben végzett kutatási tanulmány szerint az állati források ugyanolyan hasznosak lehetnek, ha nem is jobbak.

Egy új kettős vak kutatási tanulmány, amelyet a Worldwide Society of Sports Nutrition Journal-ban közzétettek, azt mutatja, hogy a marhahúsban és a baromfiforrásokban felfedezett fehérje ugyanolyan hatékonyan növeli a sovány testtömegét, mint használva. A Tampa Egyetem kutatóinak 41 alanyuk volt (férfiakból, valamint 18 éves és 30 éves nőkből álltak) összesen 8 hetes ellenállás-edzési protokollból álltak, ahol 48 g-ot kaptak (mindegyik 24 g adag), a marhahúsfehérje naponta. , baromfifehérje, savófehérje vagy maltodextrin. A vizsgálat végén a marhacsoport 3,5 kg sovány tömeget szerzett; A baromficsoport 2,9 kg sovány tömeget kapott; valamint a savócsoport 3,3 kg sovány tömeget nyert. Hasonlóképpen megjegyezték, hogy a zsírtartalom jelentősen csökkent azokban a csoportokban, amelyek a fehérjeforrásokat használják a maltodextrinhez képest. A marhacsoport 2,7 kg -ot veszített; A baromfi csoport 2,1 kg -ot veszített; valamint a savócsoport 1,4 kg -ot veszített. Furcsa módon, míg a maltodextrin csoport nem termelt semmilyen sovány tömegnövekedést, a 8 hetes után a Maltodextrin csoport valóban 2,3 kg zsírtartalmú zsírtartalmat veszített el.

Mint tudjuk, az aminosavprofilok a fent említett összes forrásban különböznek. A kutatási tanulmány azonban befejezte, hogy a marhahús vagy a baromfi felhasználása közzétételi edzésfehérjeforrásként ugyanolyan hatékony lehet, mint a savó felhasználása. A kutatók megemlítették, hogy ez fantasztikus hír azok számára, akik megfelelnek a Paleo étrendnek, valamint az életmódnak. A marhahús, valamint a baromfiforrások allergén, valamint laktózmentesek, amelyek nyitják meg az ajtót, hogy több fogyasztó beugrhessen a sport táplálkozási piacára, hogy javítsa a sovány tömeges nyereségüket. Ez fantasztikus hír, mivel a sport táplálkozási üzletág most úgy dönt, hogy a baromfit vagy a marhahúst fehérjeforrásként használja fel, és új növekedési esélyeket nyit meg, mivel a savópiac telített.

Ennek a kutatásnak a megállapításai fantasztikusak a sport táplálkozási ipar számára. Míg a marhahús, valamint a baromfifehérje soha nem fogja teljesen kicserélni a savót, a választás, hogy még egy eszközt hozzáadjon az eszközkészlethez, hozzáadja a piacot és a szájpadot is. Azok az üzleti vállalkozások, amelyek nem akarják használni a savót, most marhahúst és baromfifehérjét is beszerezhetnek, vagy saját szabadalmaztatott keverékeiket készíthetnek, ha a savót a marhahússal vagy a baromfikal együtt egyedileg vegyes Brazil labdarúgó-válogatott Mez fehérjeforrás megfogalmazására használják.

A kutatók arról számoltak be, hogy „a fehérjeforrás megválasztása nem volt szignifikánsan az ellenállás-edzés eredményei, valamint ezek az adatok azt mutatják, hogy az egyedi emészthetőségi jellemzők Horvát labdarúgó-válogatott Mez előnyt jelenthetnek az aminosav anyagán kívüli fehérje-kiegészítők számára, amelyekről az edzés utáni fehérje kiválasztásakor gondolkodni kell.”

Úgy tűnik, hogy sok embernek van valamilyen szilárd nyeresége a jövőben … … az állatoknak köszönhetően!

Forrás:
A Sport Nutrition Worldwide Society folyóirat-2015, 12. kötet (1. készlet): P11, doi: 10.1186/1550-2783-12-S1-P11 “ valamint a rezisztencia képzett személyek kitartása mellett – kettős vak, placebo kezelt tanulmány ”szerzők: M. Sharpe, et al.

Leave a Reply

Your email address will not be published.