A BC beállítja a kanadai hagyományos jogi pro/am MMA rendezvényeket

, és az amatőr MMA -t most Kanadában lehet törvényesen otthont adni, mindaddig, amíg a megfelelő helyi törvényeket elfogadják. Ebből Sport Club Internacional Mez a célból a többi kanadai joghatóság a British Columbia-tól egy oldalt Amerikai labdarúgó-válogatott Mez vehet fel, amikor a harci sportokat a Bill S-209 posztvilágban történő szabályozásáról. A BC -nek most a legtisztább tartományi szélsőséges kerete van az Amatőr MMA -hoz és a professzionális MMA -hoz Kanadában.

Ezzel a keretrendszerrel a BC most otthont adott, ami valószínűleg az első igazán jogi szakember és amatőr vegyes harcművészeti rendezvényen Kanadában. A múlt hétvégén a Fivestar Fight League 8 -ot a BC -ben Pentictonban tartották. A kártya teljes körű professzionális és amatőr ütközéssel rendelkezik. Az összes amatőr harcot a BC atlétikai biztos, Dave Maedel felügyelete alatt tartották, aki egyértelmű jogalkotási joghatósággal rendelkezik a Pro és Stade Rennais FC Mez az Amatőr MMA felügyelete érdekében. A Penticton Bizottság felügyelte a szakmai oldalt, ez volt az utolsó pro-rendezvény BC-ben, amelyet egy helyi bizottság szankcionált, mielőtt a tartományi szintű bizottság hatályba lépett volna.

Noha vita lehet arról, hogy a tartományoknak az amatőr MMA -t egy kormány által létrehozott atlétikai bizottságon vagy egy tartományi sportszervezeten keresztül szabályozzák -e, az egyik dolog, amit BC egyértelműen helyesen sikerült, gyorsan cselekszik, hogy egy vagy a másik módot választja. Ha az egyik modell jobban bizonyul, mint egy másik változtatás, mindig meg lehet tenni. Nincs értelme azonban az amatőr események időközben illegálisnak tartása. Gratulálunk a BC -nek a tartomány összes MMA -jának egyértelmű jogi keretének meghatározásához.

Hirdetés

Ossza meg ezt:
Twitter
Facebook

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

És a Yeas -nak van! Az MMA jogi keretet kapott 2013. január 5-én, a “Bill S-209” -ben.
A BC ideiglenesen elfogadja az ABC amatőr Mmaaugust 2013. január 3 -i “amatőr MMA törvény” szabályait.
Most, hogy befejeztük az S-209 törvényjavaslatot, az ideje, hogy eljusson a 2013. január 6-i munkájához. “Amatőr MMA törvény”

Leave a Reply

Your email address will not be published.