2016 -os Arnold Hagyományos férfiak nyitott értékelése

Geoff Roberts által

7. hely: Maxx Charles

Általában nem vizsgálnám meg az összes módszert a 7. helyfutóig, bármennyire sajnálatos módon Max Charles számára, az idei 7. helyszíni befejezőnek az Arnold Trunction -ban nem lehetett semmilyen alacsonyabb, mint az 5. neki, hogy a harmadik helyen álljon. A múltban kopogtattam a Maxx -ot azért, mert valami „vicces” kinézetű tricepsz volt, ez egy olyan probléma, amely ebben az évben nem Boca Juniors Mez zavart. Nemcsak Max volt a legszélesebb körben a teljes show -ban, hanem egy rendkívül kevés középső szakaszot mutatott be, anélkül, hogy beszélt volna. Valójában az összes olyan piaci Juventus Mez bennfentes közül, akik személyes véleményüket megadták a show -n, egyiküknek sem volt a Maxx az 5. -nél alacsonyabb, valamint az a túlnyomó érzés, hogy a 4. lett. Ezek nem csak rajongók, ők médiaközösségek, valamint volt versenytársak, akik egyértelműen megértik, miről beszélnek.

Úgy tűnik, hogy mindig van egy jelentős rablás ezen a konkrét versenyen. 2013 -ban a Cedric 6. helyen áll, amikor egyetlen ember sem panaszkodott volna, ha megnyerte a show -t. Ez volt az egyik legjobb Cedric, amit a mai napig valaha is láttunk, ám a 6. helyen állt mind a Yamagishi, mind a Johnnie Jackson elrejtése mögött. Ironikus módon, 2014 -ben a Warren fióktelepét kirabolták az Arnold Classic -ban. A 2014. évi Arnold hagyományos volt az utolsó alkalom, amikor a fióktelep úgy mutatta meg nekünk, hogy „a régi ág”. Hatalmas volt, és abszolút feltétlenül hámozta a csontot, mégis elvesztette a Sub Par Victor Martinez -t, aki többek között nem ellenőrizte a gyomrát a kijelentett show -n. Az irónia az, hogy az idei fióktelepet egy túl nagy Mikulás -záradék testülete ítélte meg. Ugyanakkor visszanyerem, a lényeg az, hogy ezen a műsorban Maxx Charles megkapta a kis fa ág ürülékét.

6. hely: Juan Morel

Juan Morel az egyik preferált profim. Szeretem a megjelenését, valamint ő az egyik legmenőbb ember, akit elégedett vagyok ebben az iparágban. Ezen okok miatt nem fogok bejutni a szembeszökő szemcséjébe, hogy miért nem volt a legfinomabb, és Maxx határozottan megverheti őt. Csak fogalmazva: Maxx a lehető legjobban leadta, mint valaha, míg Juan nem volt a legjobb, főleg nem az előítéletre. Ennek ellenére nem lennék volna Juan, mint ő volt, mint ő volt, mivel meg is vertem volna a fióktelepet, bármennyire is elvesztettem a Maxx -t, amelynek webes hatása lenne, ha ideális maradna abban a 6. helyszínen.

5. hely: ág Warren

Ahogyan az előnézeti cikkemben megjósoltam, a Branch mindenki ellenére ellopja az 5. helyet, és testvéreik nem értenek egyet az elhelyezéssel. Annyira egyszerű volt előre jelezni, hogy ez későn egyfajta rituálé lett. Az előítéletként a Branch valószínűleg inkább utoljára halott lett volna, és senki sem állította volna semmit. Sokkal jobb volt az éjszakai show -n, csakúgy, mint a versenytársak nagy része, ám ez nem volt elegendő az 5. helyre, nem mérföldre. A Branch -nek valóban nem volt olyan szolgáltatása, amely a Maxx, a Juan vagy az Evan Centopani mellett állt. Mindenki megérti, hogy az ág a legszegényebb szamár testépítő munkás ló, és senki sem tudja elvenni tőle. A fióktelepnek szintén rendkívüli létezése van a színpadon, amely arra készteti, hogy tapsoljon érte, hogy rajongója vagy -e. Ennek ellenére ez határozottan egy test szempontjából ajándék volt.

4. hely: Justin Compton

Justin úgy nézett ki, ahogy féltem, vagy ami még rosszabb. Valamilyen oknál fogva a testépítők abszolút elutasítják, hogy felfedezzék, hogy nem tudsz olyan gyorsan és gyorsan is hatalmas lesz, mivel ez tönkreteszi a testét. Phil Heath különösen kijelentette, hogy sok éven át és évekig soha nem fog előfordulni, de nem érti meg, ugyanolyan nagy lett! Justin ugyanolyan hatalmas lett, még gyorsabban, mint Phil. Az Orlando Pro -tól a 2014. évi 2015 -ös Arnold Tradializációig, a tavalyi évig, Justin középső része körülbelül 40%-kal nőtt, míg a többiek kb. 15%-kal növekedtek. Ez nem olyan jól, mint soha nem ad össze. Mindazonáltal a felső testépítők továbbra is pontosan ugyanazt a pontos hibát követik el, és a történelem során nem fedezik fel. 2014 -ben Justint az új Jay Cutler -ként, az a személy, aki nehézséget okozna Phil -nek, akkor kihoztam. Miután meglátta őt az utóbbi két Arnold klasszikusban, nehéz felfedezni, hogy elhinni, hogy valaha is az olimpia legjobb embere lesz. Úgy tűnik, hogy a gyomra fizikailag nőtt, hogy ne térjen vissza. Néhány ember azon a véleményen van, hogy „korszerűsítheti” a középső részét, és erõvé is lehet, amikor ismét nem vagyok benne biztos. Remélhetőleg a testépítés érdekében tévedek.

3. hely: Josh Lenartowicz

Nem voltam elégedett Josh képeivel Kevin Levrone show -ból. Éppen a képeknek kellett lennie, mivel lenyűgöző volt ezen az Arnold Classicnél. Sűrű, nehéz izom, fantasztikus quad seprővel, szélességet hordozunk, ahogy miolyan mély, nagyszerű abs. Rendkívül valószínűtlen sors csavarjában Josh átjött a földről, és ugrott Justin Compton felett, mint az új, valamint a következő csillagunk. A színpadon senki sem volt boldogabb, mint Josh, és megmutatta. A szerkezete és a középső szakasz alapján Josh olyan személy, aki potenciálisan további öt -tíz fontot, valamint súlyos károkat okozhat a sportunk rendkívül tetején.

2. helyen Cedric McMillan

Cedric szinte tökéletes volt az előítéletben, azonban valószínűleg csak egy hajat halványított a döntőben. Annak ellenére, hogy Kai sokkal jobban tért vissza éjszaka, magasabb kontrasztot váltott ki állapota és Cedric között is. A Cedric rutinja, valamint a Kai előtt is nagyszerű pénzt fogadtam volna el a Cedric megnyerésére. Nyilvánvalóan megverte Kai -t az előítéletek mellett, és teljesen tökéletesnek tűnt a rutin alatt. Kai -nak más tervei voltak. Ez felveti bennünket a 2016 -os Mr. Olimpia úr számára nagyon szükséges hype -vel. Mivel a Cedric egy olyan testet mutat be, amely szinte nagy ahhoz, hogy legyőzze a fantasztikus Kai Greene -t, most öt versenytársunk van, akik szeptemberben szándékoznak Phil Heath detrónálni. Kai Greene, Cedric McMillan, Dexter Jackson, Shawn Rhoden, valamint a hatalmas Ramy úgy érzik, hogy lehetősége van a bajnok ellen, valamint eddig csak két show -t láttunk.

1. hely: Kai Greene

Kai most már kapcsolódik Jay Cutlerhez, mint háromszoros Arnold hagyományos bajnok. Sok rendezvényen kijelentem, hogy Kai -nak az Arnold hagyományos egész éveit kellett elvégeznie, és évről évre összegyűjti a testépítés második legnagyobb trófeáját. Miközben az olimpiai 2. helyezett magasabb „rangot” nyújthat, mint az Arnold megnyerése, még mindig úgy érzem, hogy az Arnold megnyerése sokkal rangosabb eredmény, mint a 2. hely az olimpián. Őszintén hiszem, hogy Kai megnyerte ezt a show -t pózoló rutinjával. Nem annyira azóta, hogy gólt szereztek, azonban mivel ez egy fenomenális rutin volt, ami a tömeget megőrítette, és az épület minden emberét észrevette Kai javításainak az előítéletekből. A KAI környezetbarát, amelyet a döntőben láttunk, szeptemberben határozottan megnyerte volna az olimpiát, és rendkívül lenyűgöző lesz, hogy pontosan látja, hogy pontosan hogyan tiszteli a bajnokot ebben az évben, feltételezve, hogy versenyez.

A kosárlabda esetében gyakran egy csapat két hosszú, három pontos lövést készíthet egymás után, vagy két hatalmas dunks van, amelyek óriási felfordulást okoznak a közönségtől, és a csapatnak hatalmas lendületet adnak. Ekkor sok edző telefonál egy időtúllépést, mint módszert arra, hogy a lendület lángját és az energiát is megsemmisítse. Ez az a pontos pontos, mint a Kai pózolási rutinja erre a műsorra, ám Chris Aceto nem hívja fel a Cedric időtúllépését. Kai pózoló rutinja hasonló volt ahhoz, hogy Steph Curry Tottenham Hotspur Mez számos mélyreható három iránymutatást vezessen egymás után, és a tömeget dióba mozgatja, és az ellenfél vezetését 15 -ről 6 -ra vágja. Mivel a tömegből származó energia szinte mindig lehetővé teszi számukra a föld többi részének és a győztesnek is. Még azok az emberek is, akik nem szeretik Kai tipikus rutinjait, tetszett ez a rutin, valamint ez rendkívül hatékonyan az árapályt az ő javára fordította.

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.