2020 lesz a legizgalmasabb év a testépítő rajongók számára

Matt Weik

Itt megyek ki egy végtagra, és azt mondom, hogy a 2020 -as évente a legizgalmasabb év lesz az Ön számára, ha testépítő rajongó vagy. Az évek során láttuk Kai Greene eltűnését, a testépítők halálát, a Phil detronizálását, a Flex Wheeler és Ronnie Coleman műtéti küzdelmeit és rehabilitációját, valamint a Shawn Rhoden jogi kérdéseit. Készen állok arra, hogy lépjek fel ebből, és amikor átjut az erdőn, és látja a 2020 -as belépés fényét egy új indulással, ez arra törekszik, hogy a testépítő szezon egy pokolja legyen.

Ennek ellenére garantáltan sötét felhő van CF Monterrey Mez az ipar felett is. Tehát tegyük ki ezt az útból, majd lépjünk a jó hírre. Az Egyesült Államok és Irán között zajló eseményekkel a levegőben van, hogy a Hadi Choopan olimpia harmadik helyezettje -e vagy sem képes -e Athletic Bilbao Mez vízumot vásárolni, hogy ebben az évben versenyezzen az Egyesült Államokban. Biztos vagyok benne, hogy lesznek olyan emberek, akik megpróbálnak néhány húrot húzni, de nem vagyok biztos benne, hogy ez megtörténik, ami szégyen.

Egy másik sportoló a levegőben Shawn Rhoden. Miközben én (mint testépítő rajongóként) szívesen látnám őt a színpadon, hogy keverje össze a dolgokat, és megnézze, mit hozhat a színpadra, miután elmulasztotta a tavalyi évet, személy szerint úgy érzem, hogy egész évben ülni fog, hogy összpontosítsa a figyelmét a bírósági ügy elleni küzdelemről. Ha 2020 -ban ártatlannak találom, látom, hogy az év végén versenyez – ismét, ha feltételezzük, hogy ez mind a következő néhány hónapban megszűnik, és lehetővé teszi számára, hogy megfelelő előkészítést készítsen.

Itt van a jó hír, és milyen testépítő rajongóknak kell lennie eksztatikusnak…

Arnold Classic Ohio
Bár nem mondanám, hogy az előző évi felállás nem volt jó, de látta -e a 2020 -as halmozott felállítást? Ha testépítő ventilátor vagy, akkor most kell mennie, és foglalni kell a járatokat és a szállodákat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ebben az évben Columbusban tartózkodik -e. Amint mindannyian sok éven át láttuk, a versenytársak, akik már az olimpiára képesek, általában az évet ülnek, és csak Vegasra készülnek fel.

Ebben az Aston Villa FC Mez évben számíthatunk arra, hogy az emberek hasonlóak:

Lionel Beyeke

William Bonac

Maxx Charles

Dexter Jackson

Johnnie Jackson

Steve Kuclo

Josh Lenartowicz

Victor Martinez

Cedric McMillan

Patrick Moore

Sergio Oliva Jr.

Nagy ramy

Akim Williams

Roelly winklaar (kivéve, ha a pletykák igazak, hogy nem fog versenyezni)

Vannak olyan nevek abban a felállásban, mint Dexter, Roelly és Bonac, amelyeket soha nem számítottam. Mint testépítő rajongók, aki nem akarja látni a legjobb versenyt a legjobb versenyek közül egynél egynél több show -ban? Ez volt a legnagyobb kritika az évek során, hogy csak néhány versenytársát látunk Vegasban, és ennyi.

Két ember, aki élvezheti az alvást, Patrick Moore és Josh Lenartowicz. Ne számolja ki Cedric -t sem, ha elhozza a kondicionálást, akkor nehéz lehet legyőzni (és a múltban megnyerte az Arnoldot).

Arnold Classic Australia
Az Arnold Classic kirándulás mindig jó, ahol a legjobbak közül a legjobbak országról országra vezetnek, hogy versenyezzenek az Arnold Classic -ban. De ebben az évben, ha testépítő rajongó vagy, akkor élvezetre vágyik. Arra számíthat, hogy a következő embereket látja Ausztráliában (a cikk írása óta):

Áldás Awodibu

Nagy ramy

Dexter Jackson

Steve Kuclo

Joshua Lenartowicz

Victor Martinez

Patrick Moore

Jake Nikolopoulos

Sergio Oliva Jr.

Fred Smalls

Josh Wade

Akim Williams

Mint testépítő rajongó, kevés érdekes név található a listán, amelyeket szerintem meg kell említenünk. Az első áldás – Boogie Man néven ismert. Az áldás valószínűleg az iparág egyik legszórakoztatóbb testépítője, és őrült humorérzéke van. Nyugodtan mondhatjuk, hogy mindannyian vártuk, hogy megnézzük, milyen áldást hozhat az IFBB színpadra. És hogyan fog kinézni egy másik szörny mellett, mint a Big Ramy? csak az idő fogja megmondani.

Ha a hátsó udvarába helyezi, várja el, hogy Josh Lenartowicz hozza. Nem mintha nem más show -t, hanem azt várja el, hogy biztos legyen benne, hogy minden T -je keresztbe van -e, és én pontozom a prep -jét.

És Dexter… Ez az ember 2020 -ban hozza. Dex nem mutat lassulási jeleket, és a tempónál, ahol van, nehéz lesz minden egyén számára, hogy megszakítsa minden idők győzelmét.

Olimpia úr
Itt megyek egy végtagra, és azt mondom, hogy azt gondolom, hogy 2020 -ban új Mr. Olimpia bajnok lesz. Ha testépítő rajongó vagy, akkor a legjobb versenyt szeretné látni az olimpia színpadon, De ebben az évben nem hiszem, hogy ez megtörténik. Flex Lewis lép a színpadon? talán nem. Úgy gondolom, hogy mind Phil Heath, mind a Flex Lewis kihagyja az olimpiát és az Athleticon előkészítését (amiről a következő).

Sokan azt fogják mondani, hogy Brandon Curry nem úgy nézett ki, mint az Olimpia úr korábbi nyertesei – és lehet, hogy igaza van. De neki csak jobbnak kellett lennie, mint mindenki másnak a színpadon a T soránkalap hétvége. Úgy érzem, hogy ha Brandon nem javítja a kondicionálását, hajlamos legyőzni. Ki lép fel? Talán Bonac? Roelly? Ramy? Hadi (ha meg tudja csinálni)? Érdekes hétvége lesz Vegasban.

Atlétika
Az emberek az egész nemzetben azon gondolkodnak, hogy mit hoz a szikla az Athleticonhoz? És ha fogadó ember lennék, akkor mindent elhoz. Úgy gondolom, hogy ez a show, amelyet Phil Heath és Flex Lewis visszatérése láthat. Azt is tudom, hogy sok kiegészítő márka meghajol az olimpiából, és booth -helyet szerez az Athleticon -ban – ami az olimpiai bemutatóterem padlóját meglehetősen kisebb lehet.

Ez a show lesz az év beszéde. Mint testépítő rajongó, eksztatikus vagyok, hogy látom a The Rock for the Show látását. Mivel ő maga is testépítő rajongó, azt várom, hogy ezt jelentős produkcióvá tegye, és az ő státusával talán akár a nemzeti televízióban is megszerezheti a show -t? A testépítés a mainstream média előtt és/vagy a nagyközönség otthonában fantasztikus játék lehet az egészség és a fitnesz, valamint az IFBB növelése érdekében.

Mivel minden ebben az évben zajlik, őszintén hiszem, hogy a 2020 -as év a legizgalmasabb év lesz a testépítő rajongók és az ipar számára. Tehát készítse el a pattogatott kukoricát!

Milyen show -val sok eksztatikus vagy? Tudassa velünk a megjegyzésekben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.