Az ügyvédet a Southern Illinois Egyetem Edwardsville

Dél -Illinoisi Egyetem Edwardsville (SIUE) atlétika vezető megfelelőségi Everton FC Mez szakértőjeként teszik közzé, hogy Gabrielle Blevins csatlakozott az Club Tijuana Mez osztályhoz vezető megfelelőségi szakemberként. A Blevins Katie Zingg partneri atlétikai igazgatójával együtt fog működni a tanszék megfelelési igényeinek megkönnyítése érdekében, ideértve az oktatás nyomon követését, valamint a Siue Athletics megfigyelését az NCAA, a szeminárium és az egyetemi szabályok.

A Missouri -i Butler őslakosa, Blevins két évig érkezik a SIUE -ba, mivel az Oregon Egyetem atlétikai megfelelőségi gyakornoka, miközben szintén jogszabályi diplomáját folytatja. Az Oregonban a Blevins kutatta az NCAA helyzeteket, valamint az értelmezett szabályokat, hogy a hallgatók-sportolók nevében mentességet teremtsenek, a feldolgozott hallgató-sportoló foglalkoztatás, a visszatérítések és az előzetes jogosultság mellett. Hasonlóképpen elkészítette a havi megfelelési hírlevelet az egész atlétikai osztályon. A 2018 -as nyárat atlétikai megfelelőségi gyakornokként töltötte Manchester United Mez a Missouri -i Bolivarban, a Southwest Baptista Egyetemen.

Blevins májusban szerezte Juris orvos diplomáját Oregonban. 2017 -ben a Drury Egyetemen a Drury Egyetemen szerezte a főiskolai alapképzését.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.