Slendertone Belt Review

Szia! Ma dolgozom a Slendertone -val, hogy megosszam néhány információt a Slendertone övről – az AB tonerről. Hihetetlenül kíváncsi voltam és érdekes voltam, amikor kapcsolatba léptek velem, tehát a Gone It A Próbálkozásban voltam.

Az övet Floridába vittem, amikor decemberben odamentem. Meg akartam győződni arról, hogy egy ideig használtam, mielőtt megosztottam a gondolataimat. Egy tasakkal jött, hogy tartsa be, így könnyű volt ragaszkodni a hordozásomban.
Legújabb videóim

Bájos feleségem a Pysch kórteremben: Memoir – könyv -áttekintés
Bájos feleségem a Pysch kórteremben: Memoir
Írta: Mark Lukach

A 2017. évi legkelendőbb memoár audio könyv -áttekintése.

Jó hallgatás?
Osztom a Hallible oldalon elérhető könyv gyors áttekintését.

Az Amazon -tól:

Egy szívbecsapó, mégis reményteljes emlékezet egy fiatal házasságról, amelyet a mentális Angol labdarúgó-válogatott Mez egészségügyi probléma újradefiniál, és megerősíti a szeretet erejét.

Mark és Giulia élete együttesen mese romantikaként kezdődött. Tizennyolckor beleszerettek, huszonnégy éves korukban házasodtak össze, és hamarosan San Franciscóban kezdték meg álmai életüket. De amikor Giulia huszonhét volt, félelmetes és váratlan pszichotikus szünetet szenvedett, amely majdnem egy hónapig a pszichés osztályon szállt le. Egy nap élénk és jól beállított; A következőknek téveszmék és öngyilkos volt, meggyőződve arról, hogy szeretteinek nem voltak biztonságban.

Kérdés:
Milyen könyvet vagy podcastot hallgat most ??

Mit kell hallgatnom a következő?!

A könyvhez való linkek és egyéb vélemények a RuneatRepeat.com oldalon találhatók

További videók

0 másodperc 5 perc, 31 másodperc

Következö
A podcast összefoglalja augusztus 6 -tól
07:26

Élő
00:00
08:21
05:31

Az első kérdésem a következő volt: „Hogyan működik?”

A Slendertone elektromos izomstimulációs (EMS) tonizáló technológiát alkalmaz, hogy erős, mély izom -összehúzódásokat hozzon létre a test hangzásához. Klinikailag bebizonyosodott technológia, hogy egyidejűleg visszarúgjanak és összehúzzák a célzott izmokat kis elektromos impulzusok segítségével. Hasonló módon csinálja, mint a tested természetesen edzés közben.

Személy szerint azt gondolom, hogy a legjobb módja annak, hogy sétáljon. Jó ötlet kettős feladatot végezni edzés közben, és szorosan tartani a magját. A slendertone használata a testmozgás során segíti az izmok összehúzódását és működését. Semmi gondot nem tudtam viselni egy pulóver alatt. Van egy kis zseb az erőteljes távvezérlőhöz.

Gondolatok: Igen, éreztem, hogy az US Sassuolo Mez izmaim összehúzódnak. Valójában eleinte egy kicsit megdöbbent, mert nem számítottam arra, hogy ilyen erősnek éreztem magam! Ha! Vicces zajt adtam, amit bárcsak videóra készítek neked.

Nézze meg a videót a „Hogyan érzi magát?” webhelyük oldala más reakciókra.

Ez egy jó termék olyanoknak, mint én, aki jó a kardióban, de rossz az AB munkában. Vagy fantasztikus, ha megpróbálsz munkát végezni, de valójában rosszul tartja az ABS szerződését, miközben ezt csinálja. (Olvassa el: Ha millió ropogást végez, de rossz formát használ, és ez az idő pazarlása.)

Azt is feltettem Benre, és azt mondta, hogy érezte, hogy az öv működik, és nagyon jól érezte magát. Nem tudta következetesen használni, mert nem volt ideális méret, és csak a gyomrához tartotta. Azt hitte, hogy hihetetlenül jó.

Különböző tonizáló övek vannak. Itt ellenőrizheti őket.

P.S. -Láttam, hogy van egy ajánlatuk a Toner Plus cserealapok számára hihetetlenül olcsó áron (komolyan láttam hasonló termékeket 500 dollárért).

És figyelembe véve, hogy az „ABS a konyhában készül”, főzés közben is használnia Schalke 04 Mez kell

Szerezd meg? szerezd meg?

Ha!

Nézze meg sokkal többet a Slendertone -ról itt.

KÉRDÉS: Az ABS szerződéses ideális?

Ez a bejegyzés a Slendertone -val együttműködik. Minden véleményem a sajátom.

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

Csap

Részvény

Posta

Részvény

Leave a Reply

Your email address will not be published.