Arnold Schwarzenegger 74 éves korában – egész életen át tartó konzisztencia!

Christian Duque

A konzisztencia mindig is a játék neve volt az embernek, akit a testépítés sportában Oak néven ismertek. Azóta, hogy tizenéves korában először fedezte fel a sportot, az osztrák bennszülöttek súlyzós edzésre, rendezett étkezésre és a kiegészítésre való figyelmeztetésre kerültek. Nem számított, hogy egy versenyre vagy egy fotózásra készül, amelyben az egész olyan életben volt, ahol az érzés és a legjobban néz ki a nap célja. Míg más hírességek Yoyo -tól félelmetesen soványtól morbidly elhízottnak látszanak, ez soha nem volt probléma az emberrel, akit világszerte csak az ő keresztnévén ismertek.

Arnold egy élő legenda. Hány csillagot tudsz, amelyet névvel ismertek – nem is beszélve a jogi keresztnevükről? Persze, hogy voltak olyan csillagok, amelyeket becenevek és színpadnevek ismertek. A lista szinte végtelen (pl. Sinbad, Prince, Sting, Rocky), de csak a tényleges utónévével ismeri, amely a Royalty számára fenntartott Starpower.

Mehet a világon bárhová, és egyszerűen kimondhatja az Arnold nevet, és bármilyen számú reakciót köthet. Néhányan fellépnek a színészi, mások a politikára mutathatnak, de a sportunkhoz képest a leglátványosabb az, hogy az emberek túlnyomó többsége Arnoldot társítja a testépítéshez. Ez az abszolút legjobb PR, amelyet a vasjáték valaha is kérhetett volna, és éppen így történik, hogy ő az egyik legkötelezettebb ember, aki valaha volt. Sok szempontból a Schwarzenegger egy modern Jack Lalaine. És bár voltak olyan idők, amikor nem volt a legmegfelelőbb megjelenése, soha nem távolított el 10-15 fontnál többet. Végül is ő csak ember, de őszintén szólva azt mondanám, hogy szuper-ember!

A tölgy 74 éves korában más kvázi fitnesz hírességeket szégyentel. Vegyük Sylvester Stalone -t. Itt van egy srác, aki ismert a Rocky és a Rambo sorozatról, akinek szintén volt olyan spurtja, ahol nagyon alkalmas. Bár nem tennék az állványát ugyanolyan szintre, mint Arnoldé, itt van egy srác, aki felnőtt életének nagy részében formában volt. Azt mondanám, hogy lényegesen nehezebben nyomja meg magát a színészi szerepekhez, de még akkor is, ha nem készül egy nagy mozgásfilmre, közel tartja magát a bokszgyökereihez. Mégis nem az Arnold verseny szintjén van! Egy másik figyelemre méltó a szikla, aki rendkívül aktív a birkózás, színészi és testépítő világokban, és nagyon jó állapotban marad (ugyanakkor jóval fiatalabb, mint Arnold vagy Sly). Noha nem látta, hogy a színpadon pózol vagy hajlít a kamerákhoz, az izom ott van. Mark Wahlberg egy újabb név, amely eszébe jut. Mint már mondtam, egyre több olyan híresség létezik, amelyek jobban részt vesznek a fitneszben és az egészséges életmódban, de kevés lehet párhuzamos Schwarzenegger. Ennek ellenére útja közvetlenül és közvetetten inspirálta számtalan fitelt.

Azt mondanám, hogy Arnold felelõs olyan srácok örökségének folytatásáért, mint Lalaine, de egész szélesebb körben. Egy dolog az, hogy fit celeb vagy egy színpadi névvel ismert, de Arnold meghaladta magát.

Vegyük például az Arnold klasszikusát. 1989 óta a továbblépés ez volt a világ legnagyobb fitnesz -expo. Ez egy elszámolóház az étrend, az edzés és a kiegészítés minden dolgára. Több amatőr és profi sportot kínál, mint bármely más ilyen jellegű kiállítás. És olyan jól Kashima Antlers Mez van szükség, hogy a franchise-nak saját kontinens-specifikus spinoffja van Európában, Afrikában, Ázsiában és Óceániában. Ez nem a fitnesz klasszikus vagy az Muscle Classic, hanem az Arnold Classic. Ez az egyik ember keresztneve annyira ikonikus és annyira mondja, hogy annak ellenére, hogy az esemény teljes neve egy falat, minden embernek azt kell mondania, hogy „az Arnold”, és pontosan tudjuk, miről beszélnek. Egy olyan versenyre, amely csak 1989 óta zajlik, ez nagyon figyelemre méltó! Különösen azért, Bayern Munich Mez mert az internet és a közösségi média nem volt a show első tíz évében, és nem igazán uralta az életet, mivel legalább két évtizedig tudjuk – Gyorsabban terjedt, mint a tűz. Ebben nincs véletlen egybeesés. Nincs ragyogó reklám vagy csillag varázslatosan igazítás. Csak az a valóság, hogy bármi, amire Arnold megérinti, aranymá válik, és mindez a fitnesz egész életen át tartó szeretetének közvetlen eredménye.

Függetlenül attól, hogy Schwarzenegger úgy lovagol, mint bármely más ember, vagy expromptív megjelenést készít az Muscle Beach -en, a sportot növeli, bárkivel, vagy bármi mással. Mivel mindannyiunknak most van okostelefonja, és mivel az emberek természetük szerint szeretnek beszélni, a megjelenéseiről szóló szó gyorsabban mozog, mint a hangsebesség. Nem kell semmit mondania, vagy semmit sem kell tennie, csak látnia kell azt az életet, amelyet mindannyian tudunk, hogy él. Ez megerősítés és validálás is. Ez tiszta inspiráció.

Itt van az egyetlen legnépszerűbb név a fitnesz játékban, és ezt nem csinálja anélkül, hogy a kamera legénysége nem követi őt. Nem reméli, hogy észreveszi őt, de nem is rejtőzik, mint oly sok hírességHollywood Do. Boldogan átfogja a nyilvánosságot, de nem próbál felismerni. Tudja, hogy státusza még nagyobb, mint az élő legenda, de nem utazik olyan testőrök seregével, akik elhomályosítják a hívõket, és úgy bánnak velük, mint a szemét. Nem üti ki OGC Nice Mez a paparazzi -t, és nem számít fel a fotókért. Azt sem veszi, hogy semmilyen szar, és senkinek sem az ajtó, hogy egészen sétáljon. Ő Arnold. Ő az ember!

Ja, igen, és engedd, hogy menjek tovább, beleértve azt is, hogy igen, olyan dolgokat mondott, amelyek a múltban fodrosították az emberek tollát. Mindannyian megállapodhatunk abban, hogy nem értenek egyet bármilyen politikai ponttal. Valószínűleg ugyanezt tehetjük a vallással. Ezek a témák nagyon megosztóak, és ezért a legsikeresebb társadalmi figurák minden áron elkerülik őket. Még azok az emberek is, akik azt mondják, hogy soha nem fognak támogatni semmit, amit Arnold tesz, lassan, de biztosan túllépi azt a tényt, hogy Arnold a saját embere, és nem tudják ellenőrizni, amit mond, vagy hogyan gondolja, hogy rajongói legyenek.

Mindannyian Arnold rajongói vagyunk a fitneszhez való megközelítéséért és az egészséges egész életen át tartó konzisztenciájáért. Ezért szeretjük látni, hogy a 74 éves korában a mainstream média ünnepli, mert a csúcs alakú. Nem tudnak eleget tenni – elbűvölnek! Másrészt megdöbbentünk, ha Arnold nem élt volna az életét, amelyben mindig van – akár 74 -nél, akár 100 -nál. Igen, a Big 1 0 0 !! Tudod, hogy Arnold eljut ebbe a korba, és tudod, hogy felemeli, tiszta eszik, és beszél a fantasztikus kiegészítők értékéről a fitnesz utazásaink során, mint mindig. Ő a sport legnagyobb nagykövete és legérdekesebb embere.

Folytassa a szivattyúzást a vas!

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.