Közúti utazási túlélési készlet felnőtteknek

Hello! itt van a nyár! Nyaralást tervez? Felnőttként minden nyáron legalább közúti kirándulást tettünk. Jártam San Franciscóban, Holland labdarúgó-válogatott Mez Yosemite -ben, San Diegóban és rengeteg helyen Kaliforniában.

Ma megosztom a 20 közúti kirándulás listáját, hogy legyen a közúti kirándulási készletben (tehát nem akarod elrejteni a benzinkút mellékhelyiségében, miután 3 órás ugyanazt a dalt hallgatta újra és újra, mert elfelejtette Frissítse a lejátszási listát).
A legújabb videóim

4 perces álló alapvető edzés a futók számára
Állandó ABS edzés, amit otthon is megtehetsz. Nincs felszerelés alapvető gyakorlata, amelyet futás előtt vagy után felállhat. Gyors bemutató az 5 edzésmozgásról egy erős mag érdekében, és megtámadja az egyensúlyát.

További videók

0 másodperc 4 perc, 31 másodperc

Következö
Tanulás egy rossz futásból
03:48

Élő
00:00
08:21
04:31

Közúti utazás túlélési Iráni labdarúgó-válogatott Mez készlet felnőtteknek

1. Képernyőképek az útmutatásokról és a szállodai megerősítésekről. A képernyőn megjelenő képernyőn megjelenő információk arra az esetre, ha nincs szolgáltatása a helyén.

2. nyaki párna – nem csak a repülőgépek számára készültek

3. Napgátló – Igen, még az autó belsejében is. Hosszú közúti kirándulásokon jártam, és úgy éreztem, hogy a nap az ablakon keresztül ég.

4. Játékok a telefonján – A legjobb barátok egy teljesen ingyenes puzzle kalandjáték. Összegyűjti a lil barátokat, és legyőzi a meztelen csigákat színkódú objektumok illesztésével. És most a meztelen csigák táborba kerülnek. Azt hiszem, azt akarják, hogy a javaslatban legyenek, hogy harcoljanak a barátaival.

5. Audiokönyvek vagy podcastok – A jó könyv nagyszerű módja annak, hogy átadja az időt!

6. Fejhallgató – Ez nagyszerű, ha a háború és a béke audio verzióját hallgatja, és az utazási haverja Britney Spears -t hallgatja.

7. Elsősegélykészlet – Ezt már az autójában kell lennie!

8. Szájvíz és/vagy gumi – különösen, ha közúti utazása az éves fokhagymás fesztiválra vonatkozik (ez egy igazi dolog Kaliforniában!).

9. A legjobb „Soha nem vagyok soha” játék ötleteid – néhány óra után egy kis helyre zárva van valakivel, aki valóban kényelmesebbé válik a legmélyebb, legsötétebb titkok kiürítéséhez.

10. Gallon víz – Hozd el az újrahasznosítható vizes palackot, de bizonyos esetekben nehéz megtalálni a vízkútot vagy a vízkút alatti szöget. Az extra víz birtoklása jó ötlet.

Tipp: Maradjon hidratált! Ugyanakkor fontolja meg a romper kihagyását is, így az egész szekrényét nem kell megvásárolni, hogy a mellékhelyiség véletlenszerű magányos teherautó-stop-on használja a mellékhelyiséget.

11.

12. Snackek – Tároljon fel harapnivalókat, hogy pénzt takarítson meg a drága benzinkút chips -en. Hozzon magával néhány egészséges lehetőséget. Győződjön meg arról, hogy csomagoljon harapnivalókat olyan fehérjével, mint a marhahús vagy a csirke ráncos, fehérje rudak, húrsajt …

TIPP: Adagolja ki a snackeket a baggies -ban, így egyszerűbb megragadni. Ez azt is megakadályozza, hogy tudatlanul eszik egy teljes zacskó chipset, csak hogy segítsék a mérföldeket.

13. Türelem – Utazás közben mindig csomagoljon extra türelmet. Valami rosszul fordulhat – guruljon vele, és ne hagyja, hogy elpusztítsa az utazását.

14. Szalvéták vagy WC -papír – Snack -időre szükséged lesz a szalvétákra, és remélhetőleg nem lesz szüksége a TP -re. De hozza el minden esetre. Később megköszönni fogsz.

15. Magazinok vagy könyvek – Ezek olyanok, mint a podcastok, de papírra írják. Vad.

16. Tums vagy pepto bismo – Tudod, mi a rosszabb, mint a hasmenés útja? Semmi.

17. Baggies – A baggies kiválóan alkalmas snackekre, kártyákra, gumi sávokra … végül hasznosak.

18. Törölköző – legyen egy törülköző, amely hasznos nagyobb kiömlések esetén, hogy blokkolja a napot, mint egy takaró, hogy kiszáradjon az óceánban lévő expromtus merülés után …

19. Baba törlőkendők – Igen, ez egy felnőttek számára, de a baba törlőkendők segíthetnek a kezed/arc/véletlenszerű rendetlenség gyors tisztításában.

20. Vezetékszalag, kötél, ponyvás és lapát – minden esetre. Viccelj! De tegye ezt a listára, hogy kiborítsa az utazási partnerét.

És tegye mindezt egy tartályba, így könnyű hozzáférés és szervezett.

Kérdés: Van -e hangoskönyv -javaslata? Lejátszási lista javaslatok ?? Snack javaslatok?

Küldje el nekem a munkafüzetet

198Save

A megosztás törődés!

198
Csap

Részvény

Csipog

RészvényPosta

Részvény

Kiválasztja ezeket:

7 nyári futó hackerek, amelyek segítenek a legjobban futtatni

7 nyári futó hackerek, amelyek segítenek a legjobban futtatni

7 Nyári futási javaslatok a futók számára, hogy forró és nedves időjárási viszonyokhoz képzzenek. Forró időjárási javaslatok az új futók számára és

Csomagolás a Run Disney Red Wine & Dine Half Marathon Race hétvégére

Csomagolás a Run Disney Red Wine & Dine Half Marathon Race hétvégére

Csomagolás a futó Disney vörösborhoz és a Dine Half Marathon Race hétvégére. Amit csomagolok a 13,1 mérföldes verseny futtatásához

Las Vegas Food and Paris Hotel Fotók a Half Marathon hétvégéről

Las Vegas Food and Paris Hotel Fotók a Half Marathon hétvégéről

RNR Las Vegas félmaratoni utazási tippek. Mit kell enni a Paris Casino Hotel fotóinak, valamint a legjobb ételeknek és koktéloknak. gyors TR

Utazási javaslatok és történetek a San Francisco -i nyaralásból

Utazási javaslatok és történetek a San Francisco -i nyaralásból

Utazási javaslatok San Francisco -tól. Utazási vallomások a nyári kirándulásomról és a kedvenc helyeimről a San Francisco Californiában

Futás a Marco Island Florida 2021 -en

Futás a Marco Island Florida 2021 -en

Hol lehet futni a Marco Island Florida -n. Futási javaslatok az utazási és a nyári tengerparti kirándulásokra. Florida Run Blog és

Utazási Jane Review a futók Marokkói labdarúgó-válogatott Mez számára

Utazási Jane Review a futók számára

Utazási Jane Review a futók számára. Próbáltam, és megosztom a tippeket! Könnyen használható hordozható vizeldás táska, amely eldobható. Fürdőszoba

⚡ Shareaholic által

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.