Karácsony estéje fut, étkezés, viselés és főzés

Helló! Boldog Karácsonyt!! Örömteli Hanukkah! hogy vagy? Az ideális ünneplés most (de szünetet tartva a családjától, hogy ellenőrizze a telefonját)? Ilyen cselekedet egy munka e -mail.

Itt van egy kis pillantás a karácsony estéjére – Flamengo Mez tele volt futással és étkezéssel, és sok last minute megbízást és csomagolást megismételt, amely felbukkant.
A legfrissebb videóim

19 antitestvizsgálat
Vettem a COVID19 antitest tesztet. Így ment, és az eredmények!

További videók

0 másodperc 5 perc, 19 másodperc

Következö
Maratoni edzés 5. nap
04:34

Élő
00:00
08:21
05:19

Hihetetlenül hideg volt reggel, ezért egy kicsit ellenőriztem az Instagramot és a Facebook -ot, miközben a nap mindent felmelegített, mielőtt futtam.

Forró kávét, jeges kávét és szikrát készítettem. Tetszik sok ital.

Végül elég bátor voltam, hogy 12 mérföldre kint induljak. A Wintertime (legalábbis a SoCAL -ban) jó dolog az, hogy a hidegebb tempók egy kicsit könnyebben futnak a távolsági futtatáshoz. A kezem hideg volt, de egy mérföldes felmelegedés után nem volt hihetetlenül rossz.

Lenyűgöző volt, és egy kicsit később a nap folyamán szeles lett, és annyira tiszta volt, hogy látta a hegyeket a távolban.

Az új, szörnyű pulóver stílusú pro kompressziós zoknit sportoltam, hogy megünnepeljem a karácsony estéjét. Ez egy olyan szórakoztató ötlet! Szeretem a nyaralásukat és a tematikus zoknit.

Tegnap este elmentem vacsorázni egy perui helyre. Érdekes előétel volt a hideg sajtmártással a burgonyadarabok tetején. Jó volt, de nem az, amit a leírás szerint vártam. Bármiért vagyok, ami burgonyát is magában foglal.

És kaptam egy tamale -t, mert most komolyan vágyom rájuk! A tamalák a legjobb SL Benfica Mez szezonális ételek a mexikóiak számára, vagy legalábbis a monicansok számára.

Ma a futásom és az étkezésem után elkezdtem működni: lasagna

Valójában évek óta nem voltam otthon karácsonyra.

(MEGJEGYZÉS: 2 évvel ezelőtt műszakilag műszakilag otthon voltam, de ez néhány héttel azután volt, hogy Ben és én elválasztottunk, és ez egy nagyon durva, furcsa idő volt számomra. Tehát itt voltam, és nem. eset minden egyes személy emlékszik arra a véletlenszerű ünnepre. És meg akarom osztani, hogy néhány év durva, de átjutunk rajtuk.)

Akárhogyan is.

Évek óta nem voltam otthon karácsonykor, és csak tamales -t akarok enni. De az anyukám azt mondta, hogy általában OD-Ed-et tettek a Tamales-en, és valami mást akartak. Tehát a fejemben felugrott, hogy lasagnát készítsen, és én váratlanul misszióban voltam. Időt töltöttem, hogy más ötleteket találjak, de valamilyen oknál fogva SSC Napoli Mez tényleg beállítottam a lasagnát.

Úgy döntöttem, hogy elkészítem a Pioneer Woman legjobb lasagna receptjét. Könnyű követni, és olyan összetevőkkel rendelkezik, amelyekkel ismerem. Ráadásul ő valóban a legjobb szakács/blogger/pék/vörös hajú/fahéj -rolls receptíró (tavaly készítettem őket, és nagy sláger voltak).

Nagyon eksztatikus vagyok ezzel kapcsolatban, de ez az apró konyhám katasztrófa területré tette.

Miután a hús és a tészta elkészült, ideje volt összeszerelni! Azt hiszem, már korábban készítettem lasagnát, de nem emlékszem biztosan. Hmmm.

Letettem az összes tésztát PW útmutatásain, és el kellett rakni. Könnyű volt, de időigényes és rendetlen. Szerencsére jól ment, és jól éreztem magam. Meg akarom tanulni, hogyan lehet készíteni néhány ételt, amelyeket jól tudok csinálni, és az emberek tetszik, remélem, hogy ez lehet az egyik.

Nincs képem a végtermékről, de a serpenyő hihetetlenül nehéz. Holnap vacsorára sütjük.

Én is becsomagoltam az ajándékokat. Ehhez egy kis inspirációt igényelt vodka és mangó szikrázó jég formájában.

Amiben híreket viselek … Éppen időben kinyitottam a Tupperware -t „téli ruhákkal”!

Teljesen elfelejtettem, mi volt ott. Találtam egy csomó pulóvert, amire egy év alatt nem gondoltam, és néhány ünnepi ruhát. Ez az alapvető piros ruha hihetetlenül hízelgő, ami valójában az egyetlen követelményem, mielőtt úgy döntök, hogy viselnék valamit.

Remélem, hogy a Mikulás mindent elhoz, amiről valaha is álmodott. Csak aludni akarok.

KÉRDÉS: Mit csinálsz ezt az ünnepet? Látja a családját karácsony estéjén?

Küldje el nekem a munkafüzetet

46Save

A megosztás törődés!

46
Csap

Részvény

Csipog

Részvény

PostaRészvény

Leave a Reply

Your email address will not be published.