21 napos nehézség

Hallottam már, hogy a szokás 21 napot vesz igénybe (vagy megszakítani). Nos, már egy ideje megpróbáltam néhány rossz rutinot megszakítani. Nagyon hiszem, hogy a három legrosszabb rutinom az, ami a köztem és a cél súlya között áll.

Kiváló fejlesztést végeztem, és nagyon intuitív evő vagyok a „normál” ételek és snackek számára. Szünet – Ez valóban igazán kiváló dolog, és nagyon örülök ennek! Szeretnék szünetet tartani, és legalább erre adok magamnak?
A legfrissebb videóim

4 perc alsó test edzés a futók számára
Öt alsó test gyakorlat a futók számára! Próbálja ki ezt a gyors kitartási edzést a House -ban a lábad, a csípő és a csapok számára. Nincs szükség eszközökre.

Izzóhíd
A szamárrúgások – váltakozó oldalak
CLAMSHELS – váltakozó oldalak

Kap még sok további információt a runeatrepeat.com webhelyről

További videók

0 másodperc 4 perc, 49 másodperc

Következö
A podcast összefoglalja Olympique Marseille Mez augusztus 6 -tól
07:26

Élő
00:00
08:21
04:49

De a fejlődésem megállítja az én

1.) vacsora után étkezés után

2.) Félelmetlenül snack

3.) A múlt teljességének étkezése a tányérom megtisztításához

Ma rájöttem, hogy ezek a rutinok annyira beépültek az életemben, hogy további segítséget követelek, hogy megállítsam őket. Valamilyen oknál fogva nem tudom megcsinálni puszta akaraton.

Ezen a ponton a rossz rutinom olyan, mint a dohányzás – további segítséget igényelnek, hogy megtörjék őket. De nem készítenek „Nicorette -t” szokásaimhoz, tehát egyedül vagyok.

Nem hiszem, hogy eltúlozom, hogy pontosan mennyire izgatott a rutinom, hogy jóval több mint 10 éve csinálom őket. Valójában az éjszakai snackem emellett tovább megy, mivel anyukám minden este felnövekedett testvéremnek, valamint egy snacknek is! Képzelje el, hogy csak abbahagyja a hideg pulykát, miután ezt megtette, figyelembe véve, hogy gyerek voltam! Nem könnyű.

Úgy gondolom, hogy az éjszakai snackem helyettesítését vagy elterelését követelik. A következő 21 napban kicserélem az éjszakai étkezési rutinomat egy nagyszerű könyvre. Úgy döntöttem, hogy amikor az óra 9:00 óráig eltalál, a hálószobába megyek néhány olvasásra, mielőtt aludni megyek. Remélhetőleg ez elegendő lesz egy eltereléshez, hogy 21 nap alatt megszakítom ezt a rutinot.

Végül tegnap késő este ébren maradtam, és néhány projektet készítettem néhány gabonaféléket és áfonyát, miközben néhány projektről webes kutatást végeztem. Ennek ellenére 4 mérföldre kiütöttem a reggeli előtt.

Ebéd – pizzát akartam ebédre, de nem volt olyan alkatrész, hogy ezt lehúzza, ezért grillezett sajt szendvicskel mentem.

A nagyszerű grillezett sajt (vagy quesadilla) megszerzésének technikája az, hogy valami nehéz dolgot tegyen a kenyér tetejére. Lehúzza, és segíti a kenyeret, és megolvasztja a sajtot. Gyakran használok egy kisebb fűtött edényt, de ma vajjal mentem.

Hummust ettem csengő paprikával és chipekkel főzés közben. Ez akkor fordul elő, amikor bármit is készítek, azonban mindig nem dokumentált.

Ennek a legjobb szendvicsnek kell lennie, ami rendkívül hosszú ideje volt! Töltöttem paradicsommal, hagymával és a Cabot Sharp Cheddar sajttal?

Megértem, hogy sok ember nem szereti azt, amit a páratartalom tesz a hajukkal, bár az enyém hihetetlenül egyenes. Nagyon szeretem azt a hullámot, amelyet egy kis páratartalom biztosít?

11 nap múlva költözök!

Egész héten csomagoltam, és eldobtam a dolgokat (és rosszul vagyok). Most a bőröndökből élek, mivel tegnap csomagoltam a ruháimat. Minden cuccunkat LOSC Lille Mez mozgó vállalkozással, valamint Kaliforniába repülünk, így csak egy hónapig lesz az ellenőrzött poggyászunk, amíg be nem lépünk az új helyünkbe!

Július hónapban Ben, valamint én is az anyámmal fogom tartózkodni, mivel a helyünk augusztusban nem lesz felkészülve.

Sajnálatos vagyok, hogy még egyszer nem vezetünk az országban a legendás legendás közúti utazáson, ám ez valóban sokkal költségesebb, és további hétig tart.

Legalább a blog segítségével újra megismételhetem ezt az utat:

Első nap: Az összes véget érő út

Következő megálló: olyan sós

Most el kell kezdenem a konyha csomagolását. Lehet, hogy a következő másfél hétre megeszem a papírtörülközőket – ez rossz szolgáltatás egy élelmiszer -blogger számára!

Küldje el nekem a munkafüzetet

Megment

A megosztás törődés!

Részvény

Csipog

CsapRészvény

Posta

Részvény

Folytassa ezeket a következőket:

Pontosan hogyan CF Monterrey Mez lehet visszapattanni egy rossz verseny podcast -ból #82

Pontosan hogyan lehet visszapattanni egy rossz verseny podcast -ból #82

A legjobb ötletek a lábad gondozására. Pontosan hogyan lehet visszatérni egy rossz versenyről vagy futásból. Félmaraton, 10K, 5K, valamint maratoni vonat

Pontosan hogyan állítsa be futó célt a Stack számára a Miles Challenge -en

Pontosan hogyan állítsa be futó célt a Stack számára a Miles Challenge -en

Kapcsolja be a mérföldes nehézségi cél munkalapot. Pontosan hogyan állítsa be a futó célt a Miles Challenge 21 napos vereméhez. ingyenes p

21 A legfinomabb futó dallamok lejátszási lista 2020

21 A legfinomabb futó dallamok lejátszási lista 2020

Futó lejátszási lista 2020. 21 A legfinomabb futó dallamok 2020. októberben. Gyorsabban és szórakozzon az új zenével, valamint az összes

21 napos nyújtási nehézségi nap 1. nap

21 napos nyújtási nehézségi nap 1. nap

Üdvözöljük a 21 napos nyújtási kihívás 1. napján! Örülök, hogy csatlakozol hozzánk! Naponta a következő 3 hétre.

A 21 napos nyújtási kihívás múlt hetében

A 21 napos nyújtási kihívás múlt hetében

Szia! Megtalálta a 21 napos nyújtási kihívás utolsó hetére! Tegye ezt a kihívás legjobb hete. Csináljon mindent

Ingyenes futónapló, valamint étkezési tervező a futók számára

Ingyenes futónapló, valamint étkezési tervező a futók számára

Futó napló, valamint étkezési tervező ingyenes nyomtatható PDF az 5K, 10K, félmaratoni edzéshez, valamint a teljes maratoni versenyekhez

⚡ Shareaholic által

Leave a Reply

Your email address will not be published.